Στο χειρουργείο ο Λύρατζης!

Ο Λευτέρης Λύρατζης αποτελεί έναν από τους μεγάλους άτυχους ολόκληρης της σεζόν για τον ΠΑΟΚ, έως τώρα, με τον Έλληνα αμυντικό να αντιμετωπίζεις απίστευτες κακοδαιμονίες από το καλοκαίρι.

Αυτή τη φορά, Λύρατζης υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό, μετά από σφοδρή σύγκρουση με αντίπαλο του, στην αναμέτρηση του Δικεφάλου με την Καλαμάτα, για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο 23χρονος θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, για να αποκαταστήσει το πρόβλημα, έχοντας σπασμένο το ζυγωματικό σε 3 διαφορετικά σημεία, με το ένα να κρίνεται επικίνδυνο για το μάτι του. Το χειρουργείο είναι προγραμματισμένο για το πρωί της Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου.

Στην συνέχεια, και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο Λύρατζης θα επιστρέψει για τρέξιμο και ποδήλατο σε δύο εβδομάδες ενώ στις προπονήσεις της υπόλοιπης ομάδας, υπολογίζεται να είναι σε 4-5 βδομάδες από τώρα. Όσο αφορά την επιστροφή του στην δράση, αυτή εκτιμάται σε 6-8 εβδομάδες.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Ο Λευτέρης Λύρατζης υποβλήθηκε σε λεπτομερή έλεγχο και αποφασίστηκε να χειρουργηθεί αύριο το πρωί, για την αποκατάσταση του κατάγματος στο ζυγωματικό. Ο χρόνος της αποθεραπείας του εκτιμάται σε 6-8 εβδομάδες ανάλογα την πορεία αποκατάστασης.

Μείνε δυνατός Λευτέρη!»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια