Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ είναι εκφραστής μιας αντίστασης!»

Συνέντευξη σε μέσο ενημέρωσης της πατρίδας του παραχώρησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να υποκλίνεται στον «ασπρόμαυρο» λαό και μάλιστα με επικές ατάκες.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ρωτήθηκε εάν μπορεί να γίνει σύγκριση μεταξύ των φίλων της Ραπίντ Βουκουρεστίου και του ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να δίνει μια ιδιαίτερα αφοπλιστική απάντηση.

<<Δεν υπάρχει σύγκριση με όλο το σεβασμό. Για να καταλάβετε τι σημαίνει ΠΑΟΚ θα πρέπει να το ζήσετε. Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι ξεχωριστό. Είναι στη Βόρεια Ελλάδα που αποτελεί το αντίπαλο δέος της Αθήνας. Ο ΠΑΟΚ είναι ο εκφραστής της αντίστασης αυτής. Είναι κάτι σαν τη Νάπολι στην Ιταλία.

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Το πάθος ξεχειλίζει όχι μόνο σε πατεράδες και γιους, αλλά σε ολόκληρες γενιές οικογενειών! Όταν πάμε στο γήπεδο όλοι είναι παθιασμένοι. Ηλικιωμένοι, ζευγάρια, νέοι, άνθρωποι με δύο παιδιά στην αγκαλιά, περιμένουν το λεωφορείο να μας χαιρετήσουν. Μας ακολουθούν όπου και αν παίζουμε. Με λεωφορεία, αεροπλάνα. Δεν μπορεί λοιπόν να συγκριθεί με τίποτα. Η ενέργεια που απελευθερώνεται είναι απίστευτη.
Βέβαια, σε στιγμές δυσκολίας όλο αυτό μπορεί να μετατραπεί σε μια τεράστια πίεση. Κάποιες φορές είναι δύσκολο να το διαχειριστείς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια