Ακόμα δύο βαθμούς έχασε ο ΠΑΟΚ φέτος από τον ΌΦΗ, καθώς ο Δικέφαλος έμεινε στο 0-0 με τους Κρητικούς στην Τούμπα.
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στις πρώτες του δηλώσεις σημείωσε πως «Μας έλειψε το γκολ, είχαμε πολλές πιθανότητες να σκοράρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήμασταν λίγο σε συγχυσμένοι σήμερα, καθώς πήραμε πολλές λάθος αποφάσεις επειδή είχαμε στο μυαλό μας ότι έπρεπε να κερδίσουμε.»
Ο Ρουμάνος τεχνικός συνέχισε «Παλέψαμε για τη νίκη μέχρι το τέλος και πιστεύω ότι την αξίζαμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια, κρατάμε την προσπάθεια. όταν παλεύεις κάποια στιγμή επιβραβεύεσαι.»
Για τον Τάισον και αν θα τον χρησιμοποιήσει σύντομα π Λουτσέσκου τόνισε πως «Πιθανό να είναι στον πάγκο ακόμα και για την Τετάρτη».
0 Σχόλια