Νάρεϊ: «Κρατάμε τους τρεις βαθμούς»!


Ο Κάλεντ Νάρεϊ μίλησε για την δυσκολία του παιχνιδιού απέναντι στον Λεβαδειακό, ενώ παράλληλα εξέφρασε και τις σκέψεις του σχετικά με το επερχόμενο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν αρκετά δύσκολο παιχνίδι, αυτά τα ματς είναι πιο δύσκολα και από τα ντέρμπι. Το καλό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς και αυτό είναι που μετράει σήμερα.

Η αλήθεια είναι ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ήταν αρκετά κοντά στο να μας ισοφαρίσουν, το σημαντικό είναι η νίκη, δεν έχει να κάνει με την κούραση των προηγούμενων ημερών.

Το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά εμείς αντιμετωπίζουμε ως ομάδα κάθε παιχνίδι το ίδιο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια