«Του άρεσε η προοπτική του ΠΑΟΚ επειδή έχει όραμα»

Ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης στην Βραζιλία τις τελευταίες ώρες, είναι το τέλος της δεύτερης θητείας του Τάισον στην Ιντερνασιονάλ και η συμφωνία του παίκτη με τον ΠΑΟΚ, για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Στα πλαίσια αυτά, ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, Τόμας Χάμες, σχολίασε όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό ανάμεσα στον παίκτη και την πρώτην -πλέον- ομάδα του, αλλά και την απόφαση του 35χρονου μεσοεπιθετικού να επιστρέψει στην Ευρώπη, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

«Ο σύλλογος κατάλαβε ότι το ιδανικό ήταν να τελειώσει νωρίτερα η συνεργασία, για να μπορέσει να βρει ο παίκτης έναν νέο προορισμό. Η διοίκηση μπορεί να μην υπολόγιζε στον Τάισον αλλά σέβονται την προσφορά του στην ομάδα και δεν ήθελαν να τον βλάψουν και δεν μπορούν να ξεχάσουν την προσπάθεια που έκανε και ο ίδιος να επιστρέψει στην Ιντερνασιονάλ το 2021.

Λειτούργησε πολύ καλά για εκείνον το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Ήθελε να συνεχίσει σε μια ομάδα με όραμα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Αυτό που τον ενδιαφέρει και αυτό που θέλει είναι να αποκτήσει πρεστίζ και η επιστροφή του στην Ευρώπη του δίνει αυτή την δυνατότητα.

Το τέλος της συνεργασίας των δυο πλευρών έχει παρασκήνιο και ξεκινά από το γεγονός ότι σύντομα τελείωνε το συμβόλαιό του. Όχι, ο Τάισον δεν ήταν αυτός που παραβίαζε κανόνες. Αντίθετα, πάντα έδειχνε ότι είναι επαγγελματίας και αφοσιωμένος στον σύλλογο. Κάποιοι έλεγαν ότι άλλαζε συμπεριφορά ανάλογα με το αν έπαιζε ή όχι, αλλά αυτό δεν είναι αληθές.

Φθορά του προκάλεσε και το επεισόδιο της απεργίας των παικτών πριν από μια προπόνηση. Ο Τάισον ορίστηκε ως επικεφαλής από τους συμπαίκτες του για την απεργία μετά τη δίμηνη καθυστέρηση στις πληρωμές κατά την διάρκεια της σεζόν, ενώ ο ίδιος αρνήθηκε ότι ήταν υπεύθυνος για την κίνηση με δημόσια δήλωσή του. Μετά από εκείνο το περιστατικό είδε την σχέση του με την διοίκηση να χαλάει» ήταν η τοποθέτηση του Χάμες.Πηγη: PAOK24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια