Τάισον: «Θα δώσω τα πάντα στον ΠΑΟΚ, θέλω να κατακτήσω τίτλους μαζί του»!

Ο Τάισον συστήνεται στο κοινό του ΠΑΟΚ, εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην Τούμπα και στέλνει το μήνυμά του πριν μπει στο γήπεδο με την ασπρόμαυρη φανέλα!

Ο Τάισον Μπαρσέλος Φρέντα φόρεσε για πρώτη φορά τα «ασπρόμαυρα», το πρωί της Κυριακής (15/1) πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα ομάδα του και μίλησε στην κάμερα του ΠΑΟΚ TV για τους λόγους που τον οδήγησαν ξανά στην Ευρώπη, όπου αγωνίστηκε για πάνω από μια δεκαετία.

Αλήθεια, τι ήταν αυτό που τον έπεισε στα 35 του να αφήσει την πατρίδα του και να επιστρέψει στην Ευρώπη;

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Θα υπερασπιστώ τα χρώματα του ΠΑΟΚ ως ένας παίκτης που θέλει να βρίσκεται εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την πρόσκληση. Οι άνθρωποι στην ομάδα με υποστηρίζουν, θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Υπήρχαν πολλοί Βραζιλιάνοι εδώ που κέρδισαν τίτλους και θέλω να γίνω ένας από αυτούς. Θέλω διαρκώς να κερδίζω».

Ένας ποδοσφαιριστής που έχει κερδίσει τα πάντα και έχει παίξει στο υψηλότερο επίπεδο μπορεί να βρει κίνητρο επιστρέφοντας στην Ευρώπη;

«Το κίνητρο μου ήταν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Υπάρχουν φανατικοί υποστηρικτές που λατρεύουν τους παίκτες. Προσωπικά θέλω να κερδίζω, έχω κερδίσει ήδη πολλά, έχω φτάσει να αγωνιστώ στην εθνική Βραζιλίας. Είμαι, όμως, πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Θέλω να παίξω, να ζήσω την ατμόσφαιρα εδώ και να κάνω τους ανθρώπους χαρούμενους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια