Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, έγκριση νέων μελών και έσοδα έξοδα!

Σε νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα προχωρήσει ο Ιβάν Σαββίδης.

Όπως έγινε γνωστό τη Γενική Τακτική Συνέλευση ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ η αύξηση θα είναι της τάξης των 7.5 εκ. ευρώ. Η ΑΜΚ θα έχει διάρκεια μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου.

Σε ότι αφορά τα έσοδα της ΠΑΕ για φέτος ανέρχονται σε 38.661.000 Ευρώ, παρουσιάζοντας μεγάλη αύξηση συγκριτικά με τη σεζόν 2019-20 που έφτασαν τα 21.109.000.

Το κόστος του ποδοσφαιρικού τμήματος φέτος ανήλθε στα 48.457.000, ενώ το 2020-2021 ήταν στα 45.000.000 ενώ όπως σημείωσε ο κύριος Πανοζάχος έχουν υπάρξει και πολύ χειρότερες χρονιές.

Στόχος είναι η δημιουργία αποθεματικού με τον Πανοζάχο να αναφέρει ότι «Από την ημέρα που ήρθε ο Ιβάβ Σαββίδης έχει βάλει μαζί με το ομολογιακό δάνειο 162.625.000, επιλογή του μεγαλομέτοχου να καταθέσει λεφτά όχι για να πάρει έξτρα μετοχές, αλλά για να δημιουργήσει αποθεματικό με την τεχνική υπέρ του αρτίου».

Σχετικά με την τοποθέτηση του καθηγητή Ιατρικής Περικλή Παπαδόπουλου στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ο Μάκης Γκαγκάτσης ανέφερε πως «Ο κ. Παπαδόπουλος μπήκε στο Δ.Σ γιατί είναι ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ, συνεργαζόμαστε με άλλους γιατρούς όπως ο κ. Ράλλης και άλλοι γιατροί, όχι μόνο για την πρώτη ομάδα αλλά και για τις ακαδημίες. Ο κ. Παπαδόπουλος είναι διευθυντής της ορθοπεδικής στο νοσοκομείο Γεννηματά.».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια