Έξαλλοι στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την διαιτησία - «Προκλητικές και περίεργες αποφάσεις»!


Έξαλλοι είναι ακόμα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τη συμπεριφορά των διαιτητών κόντρα στον αγώνα με τη Μάλαγα.

Έτσι, ο Δικέφαλος εξέδωσε ανακοίνωση επί του θέματος θέτοντας ερωτήματα και τονίζοντας πως θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Αναλυτικά:

«Ο ΠΑΟΚ υπήρξε ένας από τους βασικούς πυλώνες από την πρώτη σεζόν της δημιουργίας του Basketball Champions League.

Με συνεχή παρουσία στη διοργάνωση, πιστέψαμε στο δίκαιο πλάνο επιβράβευσης των Εθνικών πρωταθλημάτων και για αυτό ήμασταν εκεί και στα δύσκολα.

Με χαρά διαπιστώσαμε την ραγδαία βελτίωση του επιπέδου της διοργάνωσης, την προσθήκη και άλλων ομάδων με σπουδαία ιστορία στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ, πολύ σημαντικών αθλητών και προπονητών.

Με λύπη παρατηρούμε εδώ και καιρό ότι δεν είναι στο ίδιο επίπεδο οι διαιτητές. Αποκορύφωμα αυτό που συνέβη απόψε στο PAOK Sports Arena. Ένα πραγματικό τερατούργημα. Υπάρχει και το λάθος στον αθλητισμό, είναι απολύτως κατανοητό αυτό, αλλά όσα που είδαμε σήμερα ξεπέρασαν κατά πολύ τα όρια. Προκλητικές και περίεργες αποφάσεις.

Αναρωτιόμαστε για ποιον λόγο ένας Ιταλός διαιτητής θα πρέπει να συμμετέχει σε ένα παιχνίδι, για το αποτέλεσμα του οποίου έχει άμεσο ενδιαφέρον μία ομάδα της χώρας του. Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά πολλά ακόμη, τα οποία θα θέσουμε άμεσα υπόψη των αρμοδίων του Basketball Champions League.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco θα προχωρήσει σε επίσημη διαμαρτυρία, με όλα όσα χρειάζονται προκειμένου να καταδειχθούν αυτά που διαπράχθηκαν απόψε και να παρθούν άμεσες αποφάσεις που πρωτίστως θα βοηθήσουν τη διοργάνωση.

Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και το ίδιο οφείλουν να κάνουν όλοι».

Πηγή: inpaok.com

Photo: FIBA

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια