Σκέψεις στην Σαχτάρ για πρόωρη λύση δανεισμού του Τέιλορ!

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο της πρόωρης διακοπής της συνεργασίας του Λούκας Τέιλορ με την Σαχτάρ, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Ουκρανίας.

Ο δανεισμος του Λούκας Τέιλορ στην Σαχτάρ Ντόνετσκ δεν εξελίσσεται ομαλά, με τους Ουκρανούς να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρης διακοπής της συνεργασίας των δυο πλευρών προκειμένου να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ έξι μήνες νωρίτερα.

Ο Βραζιλιάνος έχει  καταγράψει 779 λεπτά συμμετοχής από την αρχή της σεζόν σε συνολικά 15 αναμετρήσεις σε ουκρανικό πρωτάθλημα και Champions League.

Αξίζει να σημειώσουμε πως τις τελευταίες μέρες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ο ΠΑΟΚ είχε συμφωνήσει να παραχωρήσει τον Τέιλορ με ένα συγκεκριμένο πλαίσιο συμφωνίας υπό το καθεστώς δανεισμού για έναν χρόνο. Μάλιστα, σε περίπτωση που έπιανε το 50% των συμμετοχών σε επίσημους αγώνες, αυτομάτως θα τον έκανε δικό του έναντι 350.000 ευρώ. 

«Τις τελευταίες μέρες γράφτηκε ότι η Σαχτάρ Ντόνετσκ δεν είναι ικανοποιημένη από την απόδοση του Βραζιλιάνου Λούκας Τέιλορ, τον οποίο προσέλαβε από τον ΠΑΟΚ στην αρχή της σεζόν. Μπορεί να έρθει πρόωρη λύση του συμβολαίου με τον παίκτη», αναφέρει χαρακτηριστικά για τον Λούκας Τέιλορ το «τιτίβισμα» λογαριασμού στο Twitter που ασχολείται με θέματα του ουκρανικού ποδοσφαίρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια