Μάχη πρόκρισης με Ντιζόν για ΠΑΟΚ στο BCL!

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το βράδυ της Τρίτης (21:30, Cosmote Sport 4 HD), την Ντιζόν στη Βουργουνδία σε ματς που θα καθορίσει τη συνέχειά του στο Basketball Champions League.

Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη με νίκη παίρνει παίρνει την τρίτη θέση στον έβδομο όμιλο και την πρόκριση, χωρίς να εξαρτάται από άλλα αποτελέσματα. 

Αν δεν τα καταφέρει, θα περιμένει την ήττα της Σάσαρι στη Μάλαγα από την ισπανική ομάδα που είναι αδιάφορη έχοντας εξασφαλίσει την πρώτη θέση και το απευθείας εισιτήριο για τους «16».

Συγκεκριμένα, ο Τζόρνταν Σάιμπερτ ταλαιπωρείται από ίωση, με συνέπεια να μην προπονηθεί και να είναι αμφίβολος για το παιχνίδι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Χρηστίδης παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενω ο Ρένφρο είναι στη Γαλλία και συμμετέχει στην προπόνηση, αλλά η ίωση τον έχει καταβάλλει.

Ο κόουτς Λυκογιάννης αναφερόμενος στον αγώνα με την Ντιζόν τόνισε: 

«Θα θέλαμε να είχαμε μία καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι, που είναι πολύ μεγάλης σημασίας για μας, αλλά ήρθαμε στη Γαλλία με 11 παίκτες και έχουμε αρκετά θέματα με ιώσεις. Παρόλα αυτά θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο. Είναι ένα παιχνίδι ρυθμού, εναντίον μίας ομάδας που παίζει πάρα πολύ καλά στο γήπεδό της. 

Έχει ένα σταθερό κορμό παικτών εδώ και μερικά χρόνια. Εμείς πρέπει να προσεγγίσουμε αμυντικά το παιχνίδι, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό transition και στην άμυνα μας πάνω στο Holston που είναι ο κινητήριος μοχλός αυτής της ομάδας, αλλά να έχουμε και καλή προσαρμογή πάνω στο McDuffy, που είναι σε εξαιρετική κατάσταση. 

Θα πρέπει να διαβάσουμε και τι θα μας δώσει η δική τους άμυνα, προκειμένου να έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια