Σβαμπ: «Το πιο σημαντικό είναι η νίκη»

Ο Στέφαν Σβαμπ μίλησε για την επιστροφή του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι το πιο σημαντικό είναι ο Δικέφαλος να παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφαν Σβαμπ:

Για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ και το γκολ που σημείωσε: «Χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί ήταν πολύ σημαντικοί οι βαθμοί για την ομάδα, χαίρομαι και για εμένα που βρέθηκα μετά από καιρό στην ενδεκάδα. Είναι πάρα πολύ ωραίο να βάζεις γκολ, αλλά το σημαντικότερο για μένα είναι να κερδίζει η ομάδα».

Για την επιστροφή του στην ενδεκάδα: «Τι ωραία που κερδίσαμε. Ήταν αρκετός ο καιρός που έβλεπα το παιχνίδι από τον πάγκο, είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα και ήμουν στους βασικούς, αλλά όπως είπα και θα το ξαναπώ το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα».

Για τη συνέχεια: «Νομίζω ότι σήμερα έγινε η αρχή με αυτούς τους τρεις βαθμούς, θέλουμε να κερδίσουμε και τα επόμενα δύο παιχνίδια πριν την διακοπή για το Mundial».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Ήταν δύο πολύ διαφορετικά παιχνίδια, αυτό κόντρα στην ΑΕΚ και το σημερινό, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να παίζει πάντα όπως στο πρώτο ημίχρονο, γιατί στο δεύτερο ημίχρονο, θεωρώ ότι ήμασταν λίγο πιο αδύναμοι. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ πάντα πρέπει να έχει αυτή την επιθετικότητα, αυτόν τον χαρακτήρα και αυτή την ένταση».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια