Ο Αναστασιάδης ήδη τρέχει το αθλητικό κέντρο!

Σύμφωνα με πληροφορίες με προτροπή του Ιβάν Σαββίδη o Άγγελος Αναστασιάδης έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό επαφές με την διοίκηση του Δήμου Θέρμης για το θέμα του αθλητικού κέντρου, που θέλει να δημιουργήσει εκεί ο Δικέφαλος.

Υπό αυτές τις συνθήκες ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, του πρότεινε και επίσημα θέση εντός της ΠΑΕ, με ξεκάθαρο τομέα ευθύνης την ενασχόληση με το project του Αθλητικού κέντρου, χωρίς κάποια ανάμειξη στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας.

Ο άλλοτε παίκτης και μετέπειτα προπονητής του Δικεφάλου ήταν πάντοτε κοντά στον ΠΑΟΚ, είχε πάντα επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη και έφθασε πλέον η ώρα της επιστροφής στην Τούμπα για έναν ρόλο εντελώς διαφορετικό από τους προηγούμενους που κατείχε στην ομάδα. Είναι άλλωστε γνωστό πως ο Άγγελος πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στην πολυετή προπονητική του καριέρα θεωρώντας πως αυτός ο κύκλος έχει κλείσει πια.

Πλέον είναι υπεύθυνος σε μία εξόχως κομβική θέση, να «τρέξει» το project του Αθλητικού Κέντρου, το οποίο είναι νευραλγικής σημασίας για την εξέλιξη ολόκληρου του ΠΑΟΚ, αφού εκεί θα συγκεντρωθούν οι ακαδημίες αλλά και το ανδρικό τμήμα του συλλόγου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια