Λουτσέσκου για νίκη και… προετοιμασία!

Για την επικράτηση του ΠΑΟΚ επί της Ασντόντ με 4-1, αλλά και τον στόχο του από την χειμερινή προετοιμασία , τοποθετήθηκε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πλάνο της προετοιμασίας: 


«Το πλάνο είναι πολύ απλό. Προπονήσεις και στο ενδιάμεσο ακόμα δύο φιλικά παιχνίδια, έτσι ώστε να μπορέσουμε να διατηρήσουμε ρυθμό και να δώσουμε λεπτά συμμετοχής στους παίκτες. Είναι σημαντικό και για τους ποδοσφαιριστές που έλειπαν ,να επιστρέψουν να πάρουν λεπτά συμμετοχής. Από εκεί και πέρα θέλουμε να βελτιώσουμε και εμείς κάποια πράγματα, για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την εικόνα που δείξαμε στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου γύρου».

Για τη διαφορετική εικόνα της προετοιμασίας, σε σχέση με το καλοκαίρι: 

«Είναι κάτι που είναι φυσιολογικό, η ομοιογένεια έρχεται με τον χρόνο. Στην Ολλανδία χτίσαμε τις βάσεις, ήταν άλλα τα δεδομένα. Τώρα βρισκόμαστε σε πολύ καλύτερο σημείο, όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού αλλά και την ατμόσφαιρα της ομάδας. Οπότε ο στόχος είναι να διατηρήσουμε και να βελτιώσουμε αυτή την εικόνα που έχουμε δείξει.

Είναι διαφορετική η κατάσταση αυτή τη στιγμή. Το καλοκαίρι μπορούσαμε να μιλάμε για περιορισμένο αριθμό ποδοσφαιριστών που γνώριζαν τι ακριβώς θέλαμε. Είναι διαφορετικό να μπορείς να υπολογίζεις σε 11-12 ποδοσφαιριστές, χωρίς να μετράω τους τερματοφύλακες, και άλλο σε 18-20».

Για το φιλικό με την Άσντοτν και τι κρατάει από τη νίκη με 4-1:

«Είδα πράγματα, μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες με ωραίο ποδόσφαιρο. Ήταν σαν μια προπόνηση, αν και στα φιλικά μπορείς να δεις διαφορετικά πράγματα»

Πηγή:inpaok 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια