Λυκογιάννης: «Συγκλονιστική η προσπάθειά των παικτών, ήταν μεγάλη ευκαιρία για νίκη»!


Στην μεγάλη προσπάθεια των παικτών του, δεδομένης της κούρασης από τα πολύωρα ταξίδια στάθηκε ο Άρης Λυκογιάννης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

«Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη του. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πραγματικά συγκλονιστική προσπάθεια που κάνουν, παίζοντας ένα πολύ απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι, μετά από πολύ μεγάλο ταξίδι και καθ’ οδόν προς τη Μάλαγα, αλλά και κατά την επιστροφή. 

Νομίζω ότι τα έδωσαν όλα. Έπαιξαν και για τις δύο απουσίες των Αμερικανών που είχαμε. Τον Ντάρκο-Κέλι, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Μάλαγα και για τον Ράιλι, ο οποίος έχει μία διάταση στον δικέφαλο και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε τη θλάση σήμερα. Δεν ήταν έτοιμος κι αυτός να παίξει. 

Νομίζω ότι ήμασταν απόλυτα ανταγωνιστικοί. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι είχαμε πολύ μεγάλη ευκαιρία σήμερα να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε και συγκεντρωνόμαστε να δουλέψουμε στη διακοπή, να δούμε τι θα κάνουμε με αντικατάσταση παίκτη και να προετοιμαστούμε για τα υπόλοιπα παιχνίδια που έρχονται».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια