ΕΕΑ: «Γιώργος και Νίκος Σαββίδης παραπέμπονται για το κακούργημα του εκβιασμού»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, τόσο αυτός, όσο και ο αδελφός του, παραπέμπονται στο Τριμελές Εφετειο Κακουργημάτων της Θεσσαλονίκης για ηθική αυτουργία σε εκβίαση. Κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την υπεύθυνη δήλωση που είχε κάνει τον περασμένο Ιούλιο, πως δεν συντρέχει στο πρόσωπό του κανένα κώλυμα από του νόμου προβλεπόμενα.

Ο πρόεδρος της ΕΕΑ, Νικόλας Τζουλάκης γνωστοποίησε τον λόγο για τον οποίο κάλεσε σε εξηγήσεις τον ΠΑΟΚ για την παρουσία του Γιώργου Σαββίδη στο Δ.Σ της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του προέδρου της ΕΕΑ, Νικόλαου Τζουλάκου: «Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού απέστειλε κλήση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στον Γεώργιο Σαββίδη για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 3 παρ. 1 εδ. β και 2 του ν. 2725/1999 («περί κωλυμάτων») σε συνδυασμό με το άρθρο 4 παρ. 1 εδ. α, 3, 7 και 14 του ν. 4809/2021, αναφορικά με το υπ. αριθμ. 303/24-06-2022 αμετάκλητο Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, με το οποίο παραπέμπονται ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης οι:

1) Γεώργιος Σαββίδης του Ιωάννη

2) Νίκος Σαββίδης του Ιωάννη
για την πράξη της ηθικής αυτουργίας σε εκβίαση σε βαθμό κακουργήματος από κοινού, σε απόπειρα τελεσθείσα με βία και απειλές ενωμένες με επικείμενο κίνδυνο σώματος και ζωής, καθώς και με βία και απειλή βλάβης της επιχείρησης και του επαγγέλματος του παθόντος κατ’ επάγγελμα.

Σύμφωνα με το προαναφερθέν άρθρο 3, παρ. 1 εδ. β του ν. 2725/1999, ο Γεώργιος Σαββίδης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπέβαλλε προς την Επιτροπή μας στις 24-07-2022, Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία βεβαιώνει ότι δεν συντρέχει στο πρόσωπό του κανένα κώλυμα από του νόμου προβλεπόμενα. 

Η Υπεύθυνη Δήλωση αυτή, ήταν εξ αντικειμένου ψευδής, σύμφωνα με το 303/24-06-2022 αμετάκλητο Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης».

Ετοιμάζουν μήνυση κατά της ΕΕΑ τα αδέρφια Σαββίδη!

Η ΕΕΑ λειτουργεί ακόμα μια φορά ως βραχίονας του Λευτέρη Αυγενάκη, προσπαθώντας να δημιουργήσει πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, που αμέσως βγήκε στην αντεπίθεση, και δείχνει διατεθειμένος να το φτάσει στα άκρα. Το απίστευτο της όλης υπόθεσης είναι ότι στο δελτίο Τύπου διαρρέονται προσωπικά δεδομένα τόσο του Γιώργου, όσο και του Νίκου Σαββίδη, με τους δύο να μην το αφήνει να περάσει έτσι.

Το εν λόγω έγγραφο περιέχει μεταξύ άλλων ανυπόστατες και εσφαλμένες πληροφορίες, με τους δύο άνδρες να ετοιμάζουν μήνυση κατά της Επιτροπής και συγκεκριμένα του προέδρου της, Νίκου Τζουλάκη, για διαρροή προσωπικών δεδομένων, μιας και η απόφαση της ΕΕΑ να δώσει αριθμό βουλεύματος και αδικήματα είναι εκτός των επιβεβλημένων ορίων της ενημέρωσης.

Επιπλέον, μηνύσεις θα αποσταλούν και στα ΜΜΕ που θα υιοθετήσουν και αναπαράξουν την ανακοίνωση της ΕΕΑ, στο κομμάτι που αφορά τους Γιώργο και Νίκο Σαββίδη. Παράλληλα οι άνθρωποι του Δικεφάλου εκφράζουν τη βεβαιότητα τους ότι η ΕΕΑ θα εκτεθεί και θα γελοιοποιηθεί για ακόμα μια φορά, καθώς θεωρεί ένα βούλευμα ως αμετάκλητο σε ημερομηνία που δεν ήταν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια