Ρένφρο: «Ο κόσμος μας δίνει ώθηση!»

Ανακουφισμένος από τη διακοπή που του έδωσε τη δυνατότητα να ξεκουραστεί, προετοιμασμένος για τη δύσκολη συνέχεια και σίγουρος για το κίνητρο της ομάδας και την στήριξη του κόσμου δηλώνει ο Νέιτ Ρένφρο, καθώς πλησιάζει το πρώτο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ mateco με την επανέναρξη της Basket League.

«Θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής», λέει χωρίς δεύτερη σκέψη ο Αμερικανός παίκτης του ΠΑΟΚ mateco για τον αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας (20/11, 15:45), αλλά δεν βγάζει από τη… συζήτηση τα προβλήματα της ομάδας. «Έχουμε κάποιους παίκτες που επιστρέφουν μετά από προβλήματα που είχαν με τραυματισμό. Ο Riley για παράδειγμα δεν έπαιξε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, έχασε αρκετές προπονήσει αλλά πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας και θα είναι σημαντικό που θα επιστρέψει. 

Είναι σημαντική η απουσία του Ντάρκο, αλλά υπάρχουν παιδιά που μπορούν και θα κάνουν ένα βήμα μπροστά για να καλύψουν το κενό που αφήνει. Νομίζω όμως ότι με τον κόσμο στο πλευρό μας και παίζοντας στο γήπεδό μας, μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο. 

Είμαι χαρούμενος που θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε ξανά στο γήπεδο μας και σε μία όμορφη ατμόσφαιρα», τονίζει ο Ρένφρο και εξηγεί γιατί θεωρεί τόσο σημαντική την παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Προμηθέα… «Ο κόσμος μας δίνει ενέργεια και μία επιπρόσθετη ώθηση σε όλα τα παιχνίδια. Αυτό περιμένω ότι θα γίνει και την Κυριακή και τους καλώ να έρθουν και να μας βοηθήσουν. Είμαστε μία νέα ομάδα, με πολλά νέα παιδιά και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ βοηθά πολύ. 

Η ενέργεια που μας δίνουν μας θρέφει, μας βοηθά και μας δίνει αυτό που χρειαζόμαστε στη διάρκεια ενός αγώνα. Εκτιμώ το γεγονός ότι είναι δίπλα μας και θα είναι πραγματικά πολύ ωραίο να βλέπουμε περισσότερο κόσμο σε κάθε παιχνίδι».

Ο Νέιτ Ρένφρο περίμενε τη διακοπή, είχε ανάγκη από ξεκούραση και όπως λέει χαρακτηριστικά:

«Η διακοπή ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν. Ξοδεύω πολλή ενέργεια, παίζω αρκετά λεπτά, ήμουν κουρασμένος και η διακοπή με βοήθησε να ξεκουραστώ πνευματικά και σωματικά. Νομίζω ότι βοήθησε όλη την ομάδα, γιατί ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα, με πολλά και συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια