Καντουρί: «Να καλύψουμε το χαμένο έδαφος»Σύνθημα αντεπίθεσης έδωσε ο Ομάρ Ελ Καντουρί μετά το άνετο 2-0 του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας ότι μπορεί να καλυφθεί το χαμένο έδαφος.
Για τη συζήτηση που είχε με τον Ίνγκασον κατά την αντικατάστασή του: «Moυ είπε καλά λόγια καθώς με είδε απογοητευμένο όταν έβγαινα, σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι και είμαι χαρούμενος για την εμφάνιση της ομάδας, παίξαμε όπως πρέπει και αυτό πρέπει να κρατήσουμε και να χτίσουμε πάνω σε αυτό».

Για το αν είναι διαφορετική η χρονιά φέτος σε σχέση με τις προηγούμενες στον ΠΑΟΚ: «Είναι μία διαφορετική χρονιά με αλλαγές σε πρόσωπα, έχουμε πολλούς νέους σε ηλικία παίκτες, αυτό χρειάζεται χρόνο για να εμφανιστεί καλή η ομάδα, δεν υπάρχει σχεδόν ποτέ χρόνος στον ΠΑΟΚ, χάσαμε αρκετούς πόντους σε παιχνίδια που έπρεπε να τους πάρουμε, θέλουμε να ξεκινήσουμε από σήμερα και στα δύο παιχνίδια πριν τη διακοπή να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

Για το αν η επιστροφή μετά τη διακοπή θα αποτελέσει το ξεκίνημα του πρωταθλήματος: «Είναι μια μεγάλη διακοπή έξι βδομάδων, θα λειτουργήσει ως μίνι προετοιμασία, ίσως είναι καλή ευκαιρία να καταφέρουμε να κάνουμε το δικό μας comeback, θα επηρεαστούν ομάδες με τραυματίες και προβλήματα ώστε να έχουν περισσότερους παίκτες, θέλουμε όλους τους παίκτες υγιείς, να παλέψουμε γιατί δεν έχει τελειώσει ουσιαστικά τίποτα,. Όλα μπορούν να ανατραπούν»

Για την πενταετία του στον ΠΑΟΚ και αν επιθυμεί να παραμείνει: «Αισθάνομαι φανταστικά εδώ, η οικογένεια μου έχει εγκληματιστεί πλήρως, τα παιδιά μου μιλάνε άπταιστα ελληνικά, περισσότερο από ιταλικά, μόνο ο Θεός ξέρει».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια