Λουτσέσκου: «Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας»!


Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 του Βόλου στο γήπεδο της Τούμπας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να στέκεται στον τρόπο που λειτουργεί ο χρόνος για την ομάδα του, αλλά και στην εικόνα που αναμένεται να παρουσιάσει μετά τη διακοπή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη κάμερα της Nova:

Για το ότι χρησιμοποίησε διαφορετικό δίδυμο στα χαφ: «Είναι πάρα πολύ θετικό το γεγονός ότι φέρνουμε σε αυτό το χρονικό σημείο, πολλούς παίκτες μέσα στο ροτέισον μας. Έχουν τη σωστή νοοτροπία και είναι αποφασιστικοί και αυτό είναι το σημαντικό για εμάς. Η αλήθεια είναι ότι δεν δεχθήκαμε γκολ, θα πρέπει όμως να παραδεχτείτε και τη δουλειά που γίνεται και στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Ίσως μας κόστισε κάποιες στιγμές ότι είμαστε καινούριο σύνολο και κάποια μικρολάθη. Όμως ο χρόνος λειτούργησε υπέρ μας. Και ακόμα και η τύχη που έχω αναφέρει και άλλες φορές, η κακή τύχη, παρουσιάστηκε σήμερα. Στη φάση του πέναλτι που κέρδισαν, ευτυχώς για εμάς δεν μας κόστισε σήμερα. Αλλά είναι αυτό που έχω αναφέρει ξανά.

Τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη από φέτος έχω ξαναπεί πως θα φανούν την επόμενη σεζόν, ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι με φιλοδοξίες και στόχο τη νίκη. Τα πάνω και τα κάτω υπάρχουν, όπως υπάρχουν πολλοί καλοί περίοδοι σε παιχνίδια που κάνουμε».

Για το τι πρέπει να αναμένουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από την ομάδα: «Ποιος μπορεί να γνωρίζει πως θα είμαστε μετά, θα πάμε στη διακοπή και θα επιστρέψουμε με στόχο να δουλέψουμε. Ο κόσμος πρέπει να περιμένει πως θα ρίξουμε πολλή δουλειά και θα προσπαθήσουμε να εμφανιστούμε με το ίδιο πρόσωπο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια