Λουτσέσκου: «Χρειάζεται πίστη στο πλάνο μας»

Για την πίστη που πρέπει να υπάρξει στο αγωνιστικό πλάνο του ΠΑΟΚ, στάθηκε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι πάνω – κάτω η ίδια ομάδα που κέρδισε πριν δύο εβδομάδες στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μπορεί να μην λειτουργούν τα πράγματα όπως θέλουμε. Τα γκολ μπήκαν από λάθη μας. Δεν ήμασταν καλοί σε αυτό το παιχνίδι, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε, να ξυπνήσουμε άμεσα. Ο κάθε παίκτης μπορεί να κάνει λάθη. Πρέπει να τα βελτιώσουμε. Δεν αξιολογήσαμε καλά την κατάσταση στη φάση που έφερε το πρώτο γκολ. Βιαστήκαμε να παίξουμε και δεχτήκαμε το γκολ».

Κοιτάζοντας τη βαθμολογία, τι σχόλιο κάνει:

«Δεν κοιτάζω την κατάταξη…».

Για την έκβαση του αγώνα:

«Τι μπορούμε να κάνουμε; Είναι φυσικό να είμαι απογοητευμένος. Δεν βγαίνουν κάποιες φορές τα πράγματα που έχεις σχεδιάσει. Πρέπει να σηκώσεις κεφάλι και να συνεχίσεις».

Σε ερώτηση για τους Σοάρες και Κωνσταντέλια:

«Για τον Κωνσταντέλια δεν είναι σωστό να πούμε κάτι. Είναι 19 χρονών. Έπαιξε βασικός σε ένα δύσκολο γήπεδο. Έχει ταλέντο και προσωπικότητα για να φτάσει στο υψηλό επίπεδο. Είχε και καλές και κακές στιγμές. Ίσως να πρέπει να βελτιώσει τις αποφάσεις του στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Ράφα Σοάρες είναι ισορροπημένος παίκτης δεν εμπλέκεται σε κάποιο λάθος. Περίμενα τέτοιο παιχνίδι και σήμερα από εκείνον».

Για την ατμόσφαιρα:

«Πάντα στην Ελλάδα στα ντέρμπι είναι εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα. Έχουμε παίξει πολλά τέτοια παιχνίδια σε ανάλογο κλίμα. Είναι φανταστικό το γήπεδο και δίνει ενέργεια στην ΑΕΚ. Τα ντέρμπι στην Ελλάδα κρίνονται σε μεγάλο βαθμό από το συναίσθημα και τα γήπεδα διαδραματίζουν ρόλο σε αυτό».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια