Λουτσέσκου:«Είναι μία περίοδος που τα πάντα είναι εναντίον μας»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, προσπάθησε να δώσει εξήγηση για το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ, μετά από αυτό με τον ΟΦΗ, που η ομάδα του, έχασε τη νίκη στο τέλος, αναφέροντας αρχικά στην κάμερα της Nova:

«Δε σκέφτομαι κάτι… Αυτό μας συμβαίνει αυτήν την περίοδο. Το ίδιο που συνέβη σήμερα, συνέβη και με τον ΟΦΗ. Είναι μία περίοδος που τα πάντα είναι εναντίον μας. Μία αντίδραση, η μικρότερη κατάσταση και δεχτήκαμε το γκολ. Μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ, αλλά αυτό είναι κομμάτι της ζωής αυτής της ομάδας. Δεν είναι εύκολο να το αποδεχτούμε αλλά είναι κομμάτι της ζωής μας. Πιστεύετε ότι δεν είμαστε αναστατωμένοι; Γίνεται δουλειά στο γήπεδο, οι παίκτες παλεύουν. Έχουν μεγάλη πίεση για να κερδίζουν. Όταν παίζεις με αυτόν τον τρόπο, ελέγχοντας, παλεύοντας και αντιδρώντας, δεν έχουμε πολλά να πούμε».

Όσο για το πως μπορεί να αλλάξει αυτή η κατάσταση, είπε: «Θα μπορούσε να λυθεί με πολλούς τρόπους. Θα μπορούσε να λυθεί, με δουλειά, με ψυχολογία, με ηρεμία, κερδίζοντας αυτοπεποίθηση, βελτιώνοντας την ποιότητα μας σε κάποιες καταστάσεις. Όταν είσαι υπό πίεση και «τρέμεις» σε κάθε ενέργεια, δεν έχεις καθαρό μυαλό».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια