«Κυνηγάει» παντού τους Τρεϊμάνις-Πινέιρο για το πέναλτι με Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ!

Καμία διάθεση να περάσει στο… ντούκου το πέναλτι που δεν του δόθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν έχει ο ΠΑΟΚ. Παρά το γεγονός ότι έφυγαν νικητές από το Φάληρο, στον «δικέφαλο του Βορρά» βράζουν με τους Τρεϊμάνις και Πινέιρο.

Με αφορμή λοιπόν την απόφαση του Λετονού, κατόπιν κλήσης του Πορτογάλου από το VAR, ν’ αλλάξει ο αρχικός καταλογισμός της παράβασης υπέρ του Ολιβέιρα, σκοπεύουν να τους κυνηγήσουν με κάθε τρόπο και σε κάθε αρμόδιο όργανο.

Οι Θεσσαλονικείς έστειλαν επιστολή στην ΕΠΟ,
σε αυτή ζητούν να τους γίνει γνωστό τι ειπώθηκε μεταξύ των δυο διαιτητών πριν ανατραπεί η αρχική απόφαση, κάτι που αποτελεί δικαίωμα των ομάδων.

Χαρακτηρίζουν αναγκαία, δε, την αποστολή του σχετικού video σε FIFA-UEFA και τις ομοσπονδίες Λετονίας και Πορτογαλίας, ώστε οι δυο ρέφερι να έχουν κυρώσεις.

Η Ομοσπονδία με τη σειρά της ενημερώνει ότι θα ικανοποιήσει το αίτημα του ΠΑΟΚ με την προβολή του video στις ομοσπονδίες της Πορτογαλίας και της Λετονίας και την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

ΕΠΟ και η ΚΕΔ αναφέρουν στην από 26/7/2022 ανακοίνωσή τους ότι οποιεσδήποτε διαιτητικές αποφάσεις ξένων διαιτητών (εφόσον κρίνονται ως σοβαρές) θα αποστέλλονται μέσω βίντεο στις αντίστοιχες ομοσπονδίες και στην UEFA.

Λάβαμε επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την οποία ζητούν την αποστολή σχετικού βίντεο που αφορά στην ακύρωση κατακυρωθέντος πέναλτι, μετά την ανασκόπηση μέσω VAR, υπέρ της ομάδας τους στον πρόσφατο αγώνα μεταξύ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ΠΑΟΚ.

Το αίτημα αυτό θα ικανοποιηθεί με την αποστολή του βίντεο προς τις ομοσπονδίες της Πορτογαλίας και της Λετονίας και την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια