Σάστρε: «Πάντα είμαι έτοιμος!»


Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, το νικηφόρο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά και τη σημασία του αλλά και τη δική του επάνοδο στις επιλογές του προπονητή του, μίλησε μεταξύ άλλων ο Ζόαν Σάστρε, στη κάμερα της Nova.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ισπανός μπακ:

Για τη σημασία του διπλού στο ντέρμπι: 

«Πιστεύω ότι μεγαλώνουμε σαν γκρουπ. Δείξαμε μεγάλη θέληση, παίξαμε για 90 λεπτά και δεν παρατήσαμε το παιχνίδι σε κανένα σημείο. Μπήκαμε με ορμή και πάθος. Αυτό είναι το σημαντικό, ότι μεγαλώνεις σαν ομάδα μετά από νίκες σε τέτοια παιχνίδια».

Για το αν αυτή η νίκη δίνει μια καλύτερη βάση ενόψει της συνέχειας:

«Πάντα προσπαθούμε να πηγαίνουμε εβδομάδα με εβδομάδα, παιχνίδι με παιχνίδι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Οπότε θα εστιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα, αυτό κάνουμε από πέρσι, αυτός είναι ο στόχος μας».

Για τη δική του επιστροφή στη δράση:

«Είμαι πάντα έτοιμος να παίξω. Έχουμε πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, εγώ από την πλευρά μου δίνω τα πάντα στις προπονήσεις. Βέβαια έχουμε πάρα πολύ ποιότητα σε κάθε θέση, οι συμπαίκτες μου είναι εξαιρετικοί. Από την πλευρά μου μπορώ να δουλεύω σκληρά και να είμαι πάντα στη διάθεση του προπονητή».

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Έχουμε προετοιμαστεί καλά για το παιχνίδι και έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πάνω σε αυτό, οπότε θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ότι κι αν συναντήσουμε σε αυτό».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια