Κούρτιτς: «Ευθύνες έχουμε όλοι»

Απογοητευμένος από την ισοπαλία κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης εμφανίστηκε ο Γιάσμιν Κούρτιτς καθώς τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να «καθαρίζει» πιο εύκολα τέτοια παιχνίδια.

Αρχικά, είπε:

«Δεν είμαι ικανοποιημένος. Έπρεπε να κερδίσουμε. Δεν έπρεπε να μείνει το μυαλό μας στον Ολυμπιακό. Δεν ήταν σωστή η συμπεριφορά μας. Πρώτα από εμένα και μετά από όλη την ομάδα. Σέβομαι τον Αστ. Τρίπολης, αλλά με “αδύναμες” ομάδες πρέπει να καθαρίζουμε τα παιχνίδια. Οπότε δεν είμαι χαρούμενος με την ισοπαλία.

Ήμασταν πολύ χαλαροί με πρώτο εμένα. Δεν έρχονται εδώ οι ομάδες για να μας αφήσουν να κερδίσουμε. Όλοι έχουμε ευθύνες και πρέπει να δουλέψουμε.

Πρέπει να βρούμε έναν… ρυθμό νίκης. Όλες οι ομάδες είναι ικανές να παίξουν καλά. Πρέπει να αντιδρούμε καλύτερα, με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Να αποκτήσουμε διάρκεια. Πρέπει να μας απασχολήσει όλο αυτό.

Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για τη διαιτησία. Στο “Καραϊσκάκης” γίνεται ένα καθαρό πέναλτι πάνω στον Ολιβέιρα δεν μας το έδωσε. Σήμερα οι δύο ομάδες παίρνουν από ένα πέναλτι.

Εάν μας δώσει πέναλτι ο διαιτητής εγώ θα είμαι εκεί για να πάρω την μπάλα και να το εκτελέσω. Εάν δεν μας δώσει, το παιχνίδι συνεχίζεται, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Όσον αφορά το τι είπε στους τραυματίες Τσαούση και Λύρατζη, αποκάλυψε:

«Έχω δει το πόσο δουλεύουν και τα δυο παιδιά. Ξέρω τι προσπάθεια έχουν κάνει για να είναι στη βασική ενδεκάδα. Τους είπα ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Έχω μεγάλη εμπειρία στο ποδόσφαιρο, τους είπα ότι έχω κλάψει κι εγώ, να βγουν έξω να γίνουν καλά και εμείς θα είμαστε εδώ για να τους περιμένουμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια