Λουτσέσκου: "Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας"

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε για τον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης τον οποίο χαρακτήρισε ως "παραδοσιακά δύσκολη ομάδα" τονίζοντας πως οι παίκτες του χτίζουν αυτοπεποίθηση με νίκες όπως αυτή που πέτυχαν στο "Γ. Καραϊσκάκης" με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο Ρουμάνος σημείωσε πως ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του ΠΑΟΚ ενώ μίλησε και για το παιχνίδι με τους Αρκάδες.

Για τη νίκη στο "Καραϊσκάκης":

"Το σωστό είναι να λέμε ότι χτίζουμε την αυτοπεποίθηση, ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ενδεχομένως όλες τις πτυχές του ποδοσφαίρου. Μπορεί να πιστεύει πως όταν υπάρχει μία νίκη όλα είναι τέλεια και σε ένα κακό αποτέλεσμα τα πράγματα δεν είναι καλά.

Η αυτοπεποίθηση χτίζεται καθημερινά με αποτελέσματα, προπονήσεις και τις μέρες που περνάνε. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας. Η ομάδα έπαιζε καλά μέχρι σήμερα, αυτό που μας έλειπε ήταν η διαχείριση του αποτελέσματος στο τέλους του παιχνιδιού, το καταφέραμε στον Ολυμπιακό και περιμένουμε να 
συνεχιστεί".

Για το αν περιμένει κλειστό παιχνίδι από τον Αστέρα:

"Ο Αστέρας παραδοσιακά είναι δύσκολη ομάδα να αντιμετωπίσεις, έμπειρη που βασίζεται στα σωματικά προσόντα, σε όλες τις αναμετρήσεις ήταν πάντα δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις. Αν κοιτάξουμε τα τρία τελευταία παιχνίδια, έχασε στον Παναθηναϊκό, χωρίς ουσιαστικά να το αξίζει, από ένα πέναλτι που δόθηκε εύκολα. Κέρδισε απέναντι στον ΟΦΗ, με τον Παναιτωλικό ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι, εμείς πρέπει να κοιτάξουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε, σεβόμενοι τον Αστέρα και να εκμεταλλευτούμε τα πιθανά λάθη".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια