Αποχώρησε εξοργισμένος από την συνέντευξη τύπου ο Λουτσέσκου - Του έγιναν απαράδεκτες ερωτήσεις!


Εξοργισμένος αποχώρησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά από απίστευτες ερωτήσεις που δέχτηκε από δημοσιογράφους στην συνέντευξη τύπου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δέχθηκε απαράδεκτες ερωτήσεις και στην συνέχεια προσβλητικά σχόλια με αποτέλεσμα να γίνει έξω φρένων και φυσικά να μην συνεχίσει την διαδικασία.

Συγκεκριμένα, η ερώτηση που τέθηκε, ήταν αυτολεξεί: «Θέλουμε λίγο να μας πει, γιατί ο Ολυμπιακός έχει φέρει παίκτες παγκόσμιας κλάσης, αν αξίζουν τέτοιο ποδόσφαιρο που έπαιξε ο ΠΑΟΚ, με σκληρότητα και αντιεπαγγελματικό;».

«Παίξαμε αντιαθλητικά σήμερα;» ήταν η πρώτη αντίδραση του Ραζβάν Λουτσέσκου, εμφανώς απορημένος από την ερώτηση που δέχθηκε, εμμένοντας στα όσα είπε από την αρχή για το πέναλτι που δεν δόθηκε, γεγονός που ενόχλησε τους παρευρισκομένους στην αίθουσα Τύπου του «Γ.Καραϊσκάκης».

Όπως τόνισε ο Λουτσέσκου: «Νομίζω θα έπρεπε να ντρέπεστε και εσείς και η Ομοσπονδία και οποιαδήποτε επιτροπή διαιτησίας. Νομίζω πως δεν αντικατοπτίζει αυτό που λέτε την πραγματικότητα. Σήμερα δεν δόθηκε ένα πέναλτι στην ομάδα μας που είναι δέκα φορές πιο πέναλτι από άλλα πέναλτι που δίνονται, ειδικά σε ομάδες της Αθήνας. Τα πέναλτι δίνονται, παίρνονται πίσω. Δεν ξέρω τι συζητάνε μεταξύ τους οι διαιτητές. Θα πρέπει να καταλάβετε καλύτερα και να κάνετε τη δουλειά σας. Είδα απίστευτα πράγματα. Δείτε ποια είναι η πραγματικότητα παιδιά, μην επιτίθεστε στον ΠΑΟΚ. Το μόνο που λείπει είναι να φυσήξει αέρας και να δοθεί πέναλτι στις ομάδες της Αθήνας. Παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο σήμερα, κερδίσαμε ένα παιχνίδι...».

Οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού θέλησαν να ανοίξουν κουβέντα, όπως φάνηκε από την μετέπειτα τοποθέτηση, ζητώντας σεβασμό από την πλευρά του, υπογραμμίζοντας πως «Οι δημοσιογράφοι έχουν την άποψή τους, τη γνώμη τους. Εμείς σας σεβόμαστε, δεν σας μιλήσαμε άσχημα...», με τον Λουτσέσκου να απαντά πως: «Όταν θα σέβεστε, θα σέβομαι» και στη συνέχεια αποχώρησε!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια