Οι λεπτομερείς για τον Κούτσια!

Όπως σας ενημέρωσε πριν λίγο το PAOK community , ο Κουτσιας ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ μεχρι το 2026, και ως εκ τούτου ανοίγει ο δρόμος του ως δανεικός στον Βόλο. Κάτι που συνδέεται άρρηκτα με την μετακίνηση του Φερνάντες στον ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός σέντερ φορ θα ανανεώσει το συμβόλαιο του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται στις 250.000 ευρώ και σε βάθος τετραετίας να φτάνουν το 1.000.000 ευρώ!

Οι αρχικές απαιτήσεις της πλευράς Κούτσια είχαν κριθεί «εκτός λογικής» και είχαν απορριφθεί δίχως δεύτερη σκέψη από τον ΠΑΟΚ, που είπε «όχι» στις 300.000 το χρόνο και σε πριμ υπογραφής 200.000 ευρώ.

Ο νεαρός διεθνής αντιλήφθηκε πως θα πρέπει να «έρθει στα μέτρα της ομάδας», άφησε στην άκρη το πριμ υπογραφής και συμφώνησε στα όσα του προτάθηκε από πλευράς ΠΑΕ.

Δεν αποκλείεται μέσα στην Κυριακή (11/9) να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά του νέου συμβολαίου, το οποίο θα υπογράψει ο 18χρονος επιθετικός και στη συνέχεια θα προχωρήσει ο δανεισμός του στον ΝΠΣ Βόλος, απ’ όπου θα έχει την ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής σε επίπεδο Superleague.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια