Λουτσέσκου για ΠΑΟΚ, Άρη και.. Κουλιεράκη!

Για το ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», την εικόνα του ΠΑΟΚ, αλλά και τον νεαρό Κουλιεράκη μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραμονές του clasico της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:
Για το αν θεωρεί πως είναι νωρίς για το Πρωτάθλημα ένα Αρης-ΠΑΟΚ: «Αυτή είναι η κατάσταση, αυτή είναι η κλήρωση, νομίζω προέκυψε μέσα από υπολογιστή η κλήρωση και έτσι εφόσον τώρα πρέπει να παίξουμε με τον Αρη, θα πάμε να παίξουμε.

Για τον Αρη:
«Ο Αρης είναι μια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι, οι δυο ομάδες άρχισαν διαφορετικά τις υποχρεώσεις του στο Πρωτάθλημα. Εμείς παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αμφότερες έχουμε φιλοδοξίες, περιμένω ένα κλειστό ματς και με αρκετή ένταση».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την εξέλιξη της ομάδας:
«Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για εξέλιξη της ομάδας. Χρειαζόμαστε πολύ χρόνο με προπονήσεις με παιχνίδια για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε. Αλλά μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος από αυτά που κάνουν οι παίκτες μου και είμαι ικανοποιημένος από τα δυο πρώτα ματς στο Πρωτάθλημα. Είμαστε μια ομάδα που χρειάζεται να βρει τον ρυθμό και αυτό είναι ο στόχος μας».

Για το αν τον χαροποιεί που παίζουν στην πρώτη ομάδα παίκτες από τις ακαδημίες όπως ο Κουλιεράκης:
«Δεν με ενδιαφέρουν τα ονόματα και αν είναι από τις ακαδημίες ή όχι. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι νέοι ή όχι. Δεν θέλώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν θέλω να μπω σε συζητήσεις όπως για παράδειγμα αν η ομάδα χρησιμοποιεί παιδιά από τις ακαδημίες και δεν κερδίζει είναι πρόβλημα αν δεν χρησιμοποιεί και πάλι είναι πρόβλημα. Αλλά θα σας απαντήσω για τον Κουλιεράκη: Αν ο Κουλιεράκης είναι στην πρώτη ομάδα αυτό συμβαίνει γιατί το αξίζει».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια