Ίνγκασον: «Να αγωνιστούμε με αυτοπεποίθηση κόντρα στον Άρη, να τα δώσουμε όλα»!


Ο Σβέριρ “Ίνγκι” Ίνγκασον μίλησε για το αποψινό (4/09,21.30) «ντέρμπι» με τον Άρη, τονίζοντας ότι ο Δικέφαλος πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του, ενώ στάθηκε και στην απόδοση του «παρτενέρ» του στην άμυνα, Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.

Ο Ισλανδός αμυντικός επισήμανε ότι σε ένα τέτοιο ντέρμπι στόχος είναι μόνο η νίκη καθώς ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα βοηθήσει και ψυχολογικά την ομάδα, ενώ μίλησε και για την παρουσία πολλών νεαρών παικτών στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το σημερινό παιχνίδι:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε πως πάντα όταν πάμε εκεί, τα δίνουν όλα. Είναι ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, πρέπει να δώσουμε όλα. Είμαστε έτοιμοι, ο στόχος μας είναι να φτάσουμε στη νίκη».

Για το αν έχει δώσει συμβουλές στους νεαρότερους ποδοσφαιριστές:

«Είναι ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, θα παίξουμε για τους τρεις βαθμούς. Φυσικά είναι ένα ντέρμπι της πόλης, θα δουν την ατμόσφαιρα του γηπέδου όταν βγουν σε αυτό. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για τα πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα και την παρουσία πολλών  νεαρών παικτών:

«Είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο, Σε σχέση με προηγούμενες σεζόν, έχουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα που έχουν μικρότερη εμπειρία, αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο.

Μεγαλώνουμε, πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι, είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε κερδίσει έξι βαθμούς στα δύο πρώτα παιχνίδια και το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε έτσι. Θα πάμε εκεί να κερδίσουμε το παιχνίδι, θα μας βοηθήσει πολύ στη φάση που βρισκόμαστε. Είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στους εαυτούς μας, πρέπει να αγωνιστούμε με αυτοπεποίθηση και να κερδίσουμε».

Για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και το αν του δίνει συμβουλές:

«Τα πάει πολύ καλά. Προετοιμάζεται σωστά, παίρνει τις ευκαιρίες του, παίζει πολύ καλά, έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Το σημαντικότερο είναι να μείνει προσγειωμένος, ταπεινός, συγκεντρωμένος και να να προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνεται. Εξελίσσεται διαρκώς, όπως όλη η ομάδα. Βήμα – βήμα. Είναι πάντως σε ένα πολύ καλό επίπεδο».

Αν βλέπει στο πρόσωπο του Κουλιεράκη τον… νεαρότερο εαυτό:

«Πάντα προσπαθούσα να πάρω πράγματα από τους πιο έμπειρους, ειδικά από αυτούς που έπαιζαν στην ίδια θέση με εμένα. Αυτό κάνει και ο Κουλιεράκης, δουλεύει σωστά, ακούει εμάς και τους προπονητές. Όλοι είμαστε στην ίδια ομάδα, όλοι προσπαθούμε να εξελιχθούμε ατομικά αλλά και ως ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικότερο, θεωρώ πως είμαστε στο σωστό δρόμο».

Πηγή: sdna.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια