Νέα Τούμπα: Η αντίδραση Σαββίδη στα τρία σχέδια!

Σε… αναμμένα κάρβουνα κάθεται η πλειοψηφία του κόσμου του ΠΑΟΚ που αδημονεί να πάρει γεύση από τα σχέδια της Νέας Τούμπας, όπως αυτά εκπονήθηκαν από τις κατασκευαστικές εταρίες SALFO/Populous.

Όπως έχετε ενημερωθεί το προηγούμενο διάστημα, οι τρεις μακέτες, μαζί ολόκληρο το business plan, βρίσκονται στα χέρια των ανθρώπων του Δικεφάλου, και μετά από μια διαδικασία εσωτερικής διαβούλευσης και μικροδιορθώσεων, προωθήθηκαν εκ νέου στον Ιβάν Σαββίδη.


Ο ισχυρός άντρας του συλλόγου μελέτησε διεξοδικά τις μελέτες και τα προσχέδια, ενέκρινε και τις τρεις περιπτώσεις, και ουσιαστικά έδωσε το “ΟΚ” για να παρουσιαστούν στον κόσμο του ΠΑΟΚ για την λεγόμενη δημόσια διαβούλευση. Το τελευταίο ίσως να μην προλάβει να γίνει την τρέχουσα βδομάδα, και όπως φαίνεται θα λάβει χώρα στο κενό του ελληνικού πρωταθλήματος, μετά δηλαδή από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.


Τέλος, να σημειωθεί ότι κάποια σχέδια-φωτογραφίες που κυκλοφορούν από το πρωί (14/9) στο διαδίκτυο δεν έχουν σχέση με τα πραγματικές μακέτες που υπάρχουν. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν πηγές της ΠΑΕ, η οποία είναι λογικό να μην επιθυμεί να διαρρεύσει υλικό πριν γίνει η επίσημη παρουσίαση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια