Ντάντας: "Μου έχει κάνει εντύπωση το πάθος των οπαδών του ΠΑΟΚ"

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League τη Λαμία (12/9, 19:00) στην Τούμπα, με τον Τιάγκο Ντάντας να μιλά στην κάμερα της NOVA ενόψει του αγώνα, υποστηρίζοντας πως ο ίδιος είναι ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του με τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Απολαμβάνω που βρίσκομαι εδώ. Αν εξαιρέσεις τον αποκλεισμό μας από την Ευρώπη, απολαμβάνω όλα τα υπόλοιπα, τη συμμετοχή μου στην ομάδα, τις συνθήκες στην Ελλάδα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Μου έχει κάνει εντύπωση το πάθος των οπαδών. Είχα ακούσει ότι ο σύλλογος είναι πολύ μεγάλος και οι οπαδοί του παθιασμένοι, αλλά δεν το περίμενα να το συναντήσω σε τόσο μεγάλο βαθμό".

Για τη Super League: "Υπάρχουν ποιοτικές ομάδες με βάση τα όσα έχω δει μέχρι τώρα, υπάρχουν καλές ομάδες με ποιοτικούς παίκτες, αλλά οι περισσότερες ομάδες περιμένουν τις "μεγάλες" στην άμυνα, οπότε εμείς αναγκαζόμαστε να πρέπει να βρούμε χώρους, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να σπάσουμε κλειστές άμυνες. Αυτή είναι η αίσθηση που έχω, αλλά σίγουρα είναι ένα πρωτάθλημα με πολλή ποιότητα και αρκετά μεγάλο ανταγωνισμό".

Για την παρουσία του: "Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Μπορώ να προσαρμοστώ καλύτερα και να προσφέρω ακόμα περισσότερα πράγματα και να δώσω περισσότερα στοιχεία στην ομάδα. Πάμε να παίξουμε το 4ο ματς στο πρωτάθλημα, είμαι ικανοποιημένος από το πώς απέδωσα στα πρώτα τρία. Ίσως όχι τόσο στο τελευταίο με τον Άρη. Ήταν ένα παιχνίδι "κλειστό", με την μπάλα περισσότερο στον αέρα. Ωστόσο, είμαι ικανοποιημένος από το τι έχω προσφέρει μέχρι τώρα και θέλω να γίνω ακόμα καλύτερος".

Για τη Λαμία: "Είδαμε ότι στα πρώτα παιχνίδια η Λαμία πίεσε ψηλά. Θα πρέπει να δούμε αν θα το κάνει πάλι, γιατί τότε θα πρέπει να διασπάσουμε το πρέσινγκ τους και να βγάλουμε φάσεις στην πλάτη της άμυνας. Αν δούμε ότι μας περιμένει στο δικό της μισό του γηπέδου θα πρέπει να είμαστε πολύ υπομονετικοί, να κάνουμε ένα ομαλό build up, ώστε να φτάνουμε έξω από την περιοχή τους και να δημιουργήσουμε κινδύνους και να διασπάσουμε την άμυνά τους".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια