Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Αρωνιάδης

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο, μέχρι πρότινος, υπεύθυνος των New Media της ομάδας, Παναγιώτης Αρωνιάδης, ο οποίος με μια μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό που διατηρεί στα social media, αποχαιρέτησε τον Δικέφαλο, δηλώνοντας περήφανος για τα εννέα χρόνια που αποτελούσε μέλος του.

Παράλληλα έσπευσε να ευχαριστήσει τόσο τον Ιβάν Σαββίδη και τη διοίκηση των «ασπρόμαυρων», όσο και τους συνεργάτες του.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του:

«PAOK FC – The Finale

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Όπως και η παρουσία μου στον ΠΑΟΚ. Έρχεται η στιγμή που νιώθεις την ανάγκη να κάνεις το επόμενο βήμα, ακόμα κι αυτό σε οδηγεί μακριά από τη ζώνη ασφαλείας που έχεις χτίσει. Είναι ίσως ο μόνος τρόπος να κυνηγήσεις το αύριο, να δοκιμάσεις τα όρια σου. Να προχωρήσεις.

Είμαι πολύ περήφανος που για εννιά χρόνια αποτέλεσα ενεργό κομμάτι της καλύτερης περιόδου στην ιστορία της ομάδας. Εννιά έντονα, αλλά υπέροχα χρόνια. Εννιά χρόνια στα οποία μέσα από σκληρή, καθημερινή δουλειά, ξενύχτια, άγχος, πίεση – πέρα από το χρώμα των μαλλιών μου – άλλαξαν πολλά.

Ο ΠΑΟΚ σταδιακά και με συνέπεια μετατράπηκε στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας στον τομέα της ψηφιακής επικοινωνίας και των νέων μέσων. Έφερε στην Τούμπα παγκόσμιου κύρους βραβεία. Στάθηκε σαν ίσος προς ίσο απέναντι στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Τις κέρδισε κιόλας, χάρη στην τρέλα που τον διακρίνει. Πως αλλιώς θα χαρακτήριζε κανείς το project ΠΑΟΚ TV;

Έγινε case study σε διεθνή πανεπιστήμια. Και το σημαντικότερο; Μέσα από τα ντοκιμαντέρ, τα βιντεάκια που μας μαράνανε κι όλα αυτά τα φαινομενικά ασήμαντα ψηφιακά… μπλιμπλίκια ¨γέννησε¨ νέους φιλάθλους.

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί αν δεν υπήρχε το όραμα που έδωσε στον ΠΑΟΚ ο Ιβαν Σαββίδης, τον οποίο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία. Όπως οφείλω να ευχαριστήσω για όλα τη διοικητική ομάδα του ΠΑΟΚ.

Τέλος, όπως έχω πει πολλές φορές, δεν θα ήμουν τίποτα δίχως τους συνεργάτες μου, τους δικούς μου ανθρώπους. Αυτούς που με ανέχονται, με… σπρώχνουν, με βρίζουν, αλλά είναι δίπλα μου. Και θα παραμείνουν. Η λέξη συνεργάτες τους αδικεί. Είναι σχέσεις ζωής.

Είμαι σίγουρος πως ξεκινάει μια νέα business as usual μέρα στο γραφείο κι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε όσους μένουν πίσω για να συνεχίσουν να εξελίσσουν τον ΠΑΟΚ.

Η δική μου επόμενη μέρα; Μια ανάσα κι επιστροφή στην αναζήτηση νέων προκλήσεων. Η μεγαλύτερη; Η @stars.inc11. Ένα δικό μου project που θέλω τόσο πολύ να το δω να μεγαλώνει.

Φεύγω κρατώντας για πάντα μαζί μου την εικόνα των βουρκωμένων φιλάθλων τη βραδιά του εορτασμού του πρωταθλήματος, την οποία είχα την τιμή να σχεδιάσω.

Never stop creating.».

Πηγή:Inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια