Εκπέμπει SOS ο Χατζόπουλος: «Δεν ξέρουμε αν πάρουμε άδεια για το πρωτάθλημα!»

Κρίσιμες ώρες για το τμήμα μπάσκετ του Δικεφάλου σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Τη σοβαρότητα της οικονομικής δυσκολίας που διανύει το τμήμα μπάσκετ του Δικεφάλου τόνισε για ακόμη μία φορά ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, μιλώντας στον FOCUS 103.6.

Αναλυτικότερα δήλωσε:

-“Περιμέναμε τα χρήματα από το Στοίχημα, αυτά που δικαιούμασταν, αλλά δεν τα πήραμε και ήταν περίπου 300.000 ευρώ, αλλά τώρα τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα. Εάν παίρναμε τα χρήματα που έπρεπε να πάρουμε δεν θα είχαμε πρόβλημα, τώρα όμως, έχουμε!

Εάν δεν παραδώσουμε φορολογική ενημερότητα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έως τις 22 Αυγούστου, δεν θα πάρει άδεια ο ΠΑΟΚ, δεν θα παίξουμε στο πρωτάθλημα. Πρέπει να βρούμε έως τότε 130.000 ευρώ και όπως βλέπω, η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου δεν πήγε όπως περιμέναμε. Έχουν μπει περίπου 60.000 ευρώ από την αύξηση, προφανώς οι συνοπαδοί μου δεν έχουν καταλάβει το μέγεθος του προβλήματος. 

Ο Ιούλιος ήταν ο πρώτος μήνας που δεν πληρώσαμε τις ρυθμίσεις μας και κάποιες έχουν και προσαυξήσεις, δεν ξέρω τι θα κάνω, ψάχνουμε λεφτά από ΠΑΟΚτσήδες, κάποιοι υποσχέθηκαν ότι θα μας δώσουν, κάποιοι άλλοι όχι, θα βάλω κι εγώ κάποια χρήματα πάλι, να δω τι θα κάνουμε…”

-“Διαβάζω διάφορα σχόλια συνοπαδών μου γιατί δεν πήραμε τον τάδε παίκτη ή γιατί αποκτήσαμε τον άλλο, αλλά δεν κατάλαβαν ότι δημιουργούμε κάτι καινούργιο και όταν δεν υπάρχουν χρήματα, είναι περιορισμένες οι επιλογές παικτών. Καιγόμαστε για έσοδα, χρειαζόμαστε τη συμμετοχή τους στην αύξηση κεφαλαίου και οι μεταγραφές θα γίνουν ανάλογα με τα λεφτά που έχουμε. 

Δεν μπορούμε να κάνουμε ακριβά συμβόλαια, θέλουμε να χαμηλώσουμε το μπάτζετ, γιατί τα έσοδα είναι ελάχιστα, ψάχνουμε και για χορηγό φανέλας, θα είναι πολύ δύσκολη η χρονιά. Εγώ τα λέω, τα φωνάζω, παλεύουμε όσο μπορούμε και πρέπει να βάλουν πλάτη οι συνοπαδοί μου, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ θέλουμε να χαμηλώσουμε το μπάτζετ, γιατί τα έσοδα είναι ελάχιστα, ψάχνουμε και για χορηγό φανέλας, θα είναι πολύ δύσκολη η χρονιά.
Εγώ τα λέω, τα φωνάζω, παλεύουμε όσο μπορούμε και πρέπει να βάλουν πλάτη οι συνοπαδοί μου, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ, θα κλείσω τον διακόπτη, θα πληρώσω τις υποχρεώσεις της δικής μας θητείας και θα αποχωρήσω, θα παραιτηθώ. 

Ο στόχος μας ήταν να ξεχρεώσει η ομάδα, αυτός είναι ο μεγαλύτερος και στο αγωνιστικό να κάνουμε ό,τι μπορούμε καλύτερο. Πρόπερσι κάναμε αξιοπρεπή πορεία, πέρσι δεν μας πήγαν καλά, είχαμε στραβά στη διάρκεια της χρονιάς, ακόμη και τώρα, ο Ολλανδός παίκτης μας (Γιανίκ Φράνκε) μπήκε στο χειρουργείο, έπαθε κάταγμα στο χέρι, σε φιλικό της εθνικής ομάδας του και δεν θα τον έχουμε όπως θα θέλαμε. Τι να πω άλλο; Όλα στραβά και δύσκολα…”

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια