Έφτασε στην Θεσσαλονίκη ο Jaylen Hands!


Ξεκίνησε η άφιξη των ξένων παικτών του ΠΑΟΚ Mateco, με τον γκαρντ Jaylen Hands να κάνει την αρχή.

Ο 23χρονος μετέβη κατευθείαν από το αεροδρόμιο Μακεδονία στο PAOK Sports Arena, όπου είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με κάποιους από τους νέους του συμπαίκτες, αλλά και το τεχνικό επιτελείο. Παράλληλα, τον καλοσώρισαν οι Θανάσης Χατζόπουλος, Βασίλης Τριλυράκης και Κωνσταντίνος Στεργίου.

Ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις:

🗣️| «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που ήρθα στη Θεσσαλονίκη και αισθάνομαι ακόμη καλύτερα βλέποντας την υποδοχή που μου επεφύλαξε η ομάδα από το αεροδρόμιο. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να μπω στο γήπεδο και να ξεκινήσω δουλειά», σχολίασε ο Αμερικανός γκαρντ, που θα έχει πλέον την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους νέους του συμπαίκτες.

Έχει αφιερώσει πάντως αρκετό χρόνο προκειμένου να μάθει τους συμπαίκτες του και ειδικά τους Αμερικανούς μέσω βίντεο. «Τους έχω δει, ξέρω τι μπορούν να κάνουν όλα τα παιδιά που έχουν υπογράψει με την ομάδα,. Δεν τους γνωρίζω προσωπικά, αλλά αυτό θα έχουμε το χρόνο να το κάνουμε στην πορεία», τόνισε και αναφέρθηκε σε αυτά που φέρνει με το παιχνίδι του στον ΠΑΟΚ: «Είμαι γρήγορος, μπορώ να πασάρω, να σουτάρω, μπορώ να παίξω άμυνα, αλλά πάνω από όλα θέλω να κερδίζω. Κι αυτό είναι που θέλω να φέρω στην ομάδα, είναι οι νίκες».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια