Προπόνηση με… ευχάριστα για τον ΠΑΟΚ!

Στο γήπεδο μετά τη νικηφόρα εκκίνηση στο πρωτάθλημα και το ρεπό της Κυριακής επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές το ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να βλέπει τον Χάρη Τσιγγάρα να προπονείται κανονικά με τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δελτίο τύπου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε το τρίποντο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και πλέον στρέφει την προσοχή του στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο την ερχόμενη Κυριακή (28.08, 21:45).

Μετά το ρεπό της Κυριακής (21.08) το αγωνιστικό τμήμα ξεκίνησε την προετοιμασία του για την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου.

Η δουλειά έγινε σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στον Παναιτωλικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Οι υπόλοιποι μαζί με τους προπονητές δούλεψαν στον τομέα της τακτικής, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδι στο φινάλε.
Στα ευχάριστα νέα της ημέρας ο Χάρης Τσιγγάρας επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα. Οι Ιβάν Νάσμπεργκ και Γιάννης Μιχαηλίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Πηγη: paokfc

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια