Λουτσέσκου: «Προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι καλό!»


Με αυστηρό τόνο μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού, ο Ραζβάν Λουτσέσκου φρόντισε να επισημάνει πως οι «ασπρόμαυροι» χρειάζονται βελτίωση σε ορισμένα σημεία, ωστόσο η αρνητικότητα δεν είναι κάτι που δέχεται αναφορικά με το «χτίσιμο» της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη αλλά και την εξέλιξη του παιχνιδιού: «Όταν έχουμε μια ομάδα σαν τη δική μας, δεν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι αλλά να βελτιώσουμε. Είτε μικρά πράγματα σε κάποιες φάσεις, είτε μεγαλύτερα αργότερα. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που ήρθε να παίξει με έναν έξυπνο τρόπο.

Περίμενε να εκμεταλλευτεί το λάθος μας. Σε μια τέτοια κατάσταση είναι δύσκολο να δημιουργήσεις ευκαιρίες παρ’ όλα αυτά κάναμε, αλλά πρέπει να τις εκμεταλλευτείς αυτές τις καταστάσεις για να κλείσει το παιχνίδι».

Για το αν είναι το γκολ πρόβλημα για την ομάδα: «Έχω βαρεθεί την αρνητικότητα, είναι κάτι το οποίο δεν θέλω να υπάρχει. Πέρυσι γράψαμε ιστορία. Φτάσαμε για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας στα προημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, τερματίσαμε δεύτεροι και στον τελικό του Κυπέλλου χάσαμε με τον τρόπο που χάσαμε. Πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στη Γη, προσπαθούμε χτίσουμε κάτι και να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν χωράει αρνητικότητα».

Πηγή: inpaok.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια