Στα φιλικά του ΠΑΟΚ Β' οι Τσιγγάρας, Ρικάρντο και Κούτσιας!


Στα δύο φιλικά του ΠΑΟΚ Β' με Καμπανιακό και Πανσερραϊκό θα αγωνιστούν οι Χάρης Τσιγγάρας, Γιώργος Κούτσιας και Αντρέ Ρικάρντο.

Αναλυτικά:

«Το ρόστερ της ομάδας είναι κατά τον μέγιστο βαθμό έτοιμο – υπάρχουν ελάχιστες εκκρεμότητες, με μία από αυτές να είναι του Νιγηριανού Jude – οι διεθνείς (τόσο ο Μάροβιτς, όσο και όσοι ενσωματώθηκαν για κάποιες μέρες με την Εθνική Νέων Κ19) επιστρέφουν και εξαιρουμένων των Σαλαμούρα και Αποστολόπουλου που προέρχονται από τραυματισμούς, οι πάντες είναι στις επάλξεις.

Αύριο Παρασκευή (26.08) μάλιστα, ο ΠΑΟΚ Β δίνει το πρώτο του φιλικό στη Θεσσαλονίκη, αντιμετωπίζοντας τον Καμπανιακό στο γήπεδο του Μακεδονικού (το ματς είναι κεκλεισμένων των θυρών, τόσο για φιλάθλους όσο και για εκπροσώπους των ΜΜΕ).

Μετά την απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να συμπεριλάβει στην αποστολή τους: Ταλιχμανίδη, Τσιόπτση, Ζίλο, Μανωλιούδη, Σελιμάι, Κιτσάκη, Γιαξή, Τσοπούρογλου, Μελετίδη, Ρούμιαντσεβ, Κουτεντάκη, Δαρέλα, Κουλούρη, Χατζηστραβό, Πανίδη, Μπράντονιτς, Φασίδη, Σπυρίδη, Γκορντεζιάνι, ενώ κατεβαίνουν από την Α ομάδα οι Κούτσιας , Ρικάρντο , Τσιγγάρας για τα δύο επικείμενα φιλικά του ΠΑΟΚ Β.

Μετά το προπονητικό φιλικό κόντρα στον Καμπανιακό, ακολουθεί το ματς στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό στις 28.08, αυτό στη Σουρωτή με τη Βέροια την 01.09, με τον Πανσερραϊκό και πάλι στις 04.09 και με τον Μακεδονικό στις 17.09 στο γήπεδο του Μακεδονικού».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια