Εγκλωβισμένος στα στόπερ

 

Τα μεγάλα λάθη είναι αυτά που δεν μπορούν να διορθωθούν. Και στην περίπτωση του ΠΑΟΚ, αυτό που συνέβη μετα στόπερ δεν έχει καμία λογική.

Αυτήν την στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει έξι στόπερ, με τον Ίνγκασον κορυφάιο αλλά με αδυναμία στο μπιλντ απ. Ο καλός στην ανάπτυξη Μιχαηλίδης, θα επιστρέψει σε κανά τρίμηνο, άγνωστο σε τι κατάσταση, αρα δεν θα είναι μαζί μας στην αρχή. Ο Κάργας φάνηκε πως χρειάζεται προσαρμογή, όμως και αυτός δεν έχει καλό του στοιχείο του μπιλντ απ. Ο Κουλιεράκης είναι ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο της καριέρας, ο Μιχάι και αυτός δεν είναι καλός στην ανάπτυξη, ενώ ο Νέσμπεργκ που έχει αυτό το στοιχείο, δεν είναι καλός στα υπόλοιπα.

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να πάρει τερματοφύλακα που παίζει με τα πόδια, τα στόπερ υου δεν παίζουν ή δεν έχουν άλλα βασικά στοιχεία και το επίπεδο έχει πέσει δραματικά στη θέση μέχρι να επιστρέψει ο Μιχαηλίδης. Και αριθμητικά, είναι γεμάτος.

Σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν τι κάνεις; Είναι σαφές πως η μοναδική λύση που υπάρχει είναι ο Μιχάι που είναι από αυτούς που δεν υπολογίζει ο Λουτσέσκου. Να σημειωθεί έδω για τον Αλβανό, πως από την αρχή του καλοκαιριού είναι προς πώληση και είχε προκύψει ενδιαφέρον από την Φερεντσβάρος, αλλά ο ΠΑΟΚ πάγωσε τις διαδικασίες για τον έχει στα ματς της... Ευρώπης, ελλείψει και του Νάσμπεργκ. Τώρα ο ΠΑΟΚ περιμένει μια πρόταση για να τον παραχωρήσει. Άρα πουλάς τον Μιχάι, για να πάρεις άλλον.

Έναν άλλον όχι τυχαίο βέβαια, ούτε νεαρό, αλλά με καλό βιογραφικό. Αυτό λέει η λογική έτσι ώστε να έχεις τουλάχιστον δύο αξιόπιστους μέχρι να έρθουν οι άλλοι και τρεις όταν θα επιστρέψει ο Μιχαηλίδης.

Όμως το κακό τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι πως δεν υπάρχει καμία κουβέντα εκτός οργανισμού για κεντρικούς αμυντικούς. Κάτι που δημιουργεί σίγουρα ερωτηματικά γιατί είναι μία θέση του άξονα, πάρα πολύ σημαντική για ομάδες που έχουν σημαντικές τακτικές απαιτήσεις.

Πηγή: FORZA

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια