Ενδιαφέρον της Λίντσερ για Μουργκ!


Για την απόκτηση του Τόμας Μουργκ φαίνεται πως ενδιαφέρεται η αυστριακή Λίντσερ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η σημερινή (6/8) έκδοση της "Forza".

Ο αυστριακός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην λίστα με τους παίκτες υπό παραχώρηση και μάλιστα ο ίδιος δεν θα έλεγε όχι στον επαναπατρισμό του στο πρωτάθλημα που τον ανέδειξε τα προηγούμενα χρόνια. 

ΠΑΟΚ και Λίντσερ βρίσκονται σε συζητήσεις και στον δικέφαλο περιμένουν σύντομα επίσημη πρόταση ώστε να γλυτώσουν από ακόμη ένα συμβόλαιο-βαρυδιο, το οποίο θα ανοίξει τον δρόμο για απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο "10". 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ζοσέ Μπότο βρισκόταν σε συζητήσεις με έναν μεσοεπιθετικό από τα Βαλκάνια με τον οποίο έχει ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν, χωρίς όμως να καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία. 

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν πώς και πώς την πώληση παικτών που βρίσκονται εκτός πλάνων, έτσι ώστε να δημιουργηθεί τόσο χώρος στο ρόστερ όσο και διαθέσιμο μπάτζετ για περαιτέρω κινήσεις, μιας και ο Ιβάν Σαββίδης, την τωρινή περίοδο, δεν είναι διατεθειμένος να βάλει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια