Το αίσθημα ευθύνης του Ίνγκασον!


Ο Ίνγκι Ίνγκασον τη φετινή σεζόν είναι εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ με τον Ισλανδό κεντρικό αμυντικό να έχει αρχίσει να παίρνει αυτόν τον ρόλο στα αποδυτήρια των «ασπρόμαυρων».

Ο διεθνής στόπερ συνεχώς συνομιλεί με όλους του τους συμπαίκτες προσπαθώντας να τους δείξει πως είναι συνεχώς δίπλα τους. Η αλήθεια είναι πως ο Ίνγκασον έχει διαφορετική προσέγγιση από τους προηγούμενους κυρίως λόγω κουλτούρας.

Όντας Σκανδιναβός είναι αρκετά ευθύς και έντονος στα όσα λέει. Στην αρχή μπορεί να παρεξηγηθεί αυτό, αλλά μόλις το συνηθίσεις τότε καταλαβαίνεις πως το κάνει για το καλό σου. Έτσι δηλαδή λένε οι συμπαίκτες του στον Δικέφαλο. Ήδη ο Ισλανδός προσπαθεί με συζήτηση να προλάβει πιθανές κρίσεις που μπορεί να ξεσπάσουν εντός των αποδυτήριων της ομάδας.

Μάλιστα, ο λόγος που μαζί με τον Ολιβέιρα πραγματοποίησαν μπάρμπεκιου για όλους δεν ήταν μόνο για τα γενέθλια των δύο, αλλά και επειδή ο 29χρονος οπισθοφύλακας θεώρησε πως αυτό θα ήταν μια καλή κίνηση για τη σύσφιξη των σχέσεων των παικτών, αλλά και για να δεθεί ακόμα περισσότερο το νέο γκρουπ που δημιουργήθηκε.

Πάντως, στην αρχή ο Ισλανδός δεν επιδίωκε το περιβραχιόνιο, αλλά από τη στιγμή που του δόθηκε νιώθει πως έχει ευθύνη απέναντι στον σύλλογο να βοηθά στη διαχείριση των αποδυτηρίων.

πηγή: FORZA

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια