Αλλαγή πλάνων με Αουγκούστο!


Ο Ντάγκλας Αουγκούστο αποτελεί μία από τις σταθερές του ΠΑΟΚ στην μεσαία γραμμή. Ωστόσο, το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και στον Δικέφαλο πρέπει να αποφασίσουν τι θα γίνει με το μέλλον του Βραζιλιάνου.

Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, ο 25χρονος ξεχώρισε με τις ενέργειες του και την ποιότητα που έβγαζε στο γήπεδο, ο Λουτσέσκου τον θεωρούσε βασικό γρανάζι του ρόστερ του και έτσι όλα έδειχναν πως θα ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Στα πρώτα δύο επίσημα παιχνίδια για το Conference League, ο Βραζιλιάνος απογοήτευσε με την απόδοση του και αποκορύφωμα στάθηκε η "ανόητη" αποβολή του στο παιχνίδι της Τούμπας που στέρησε κάθε ελπίδα από την ομάδα του Λουτσέσκου. Έτσι, σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις του παίκτη, που ξεπερνούν το 1εκ. τον χρόνο, οι άνθρωποι του Δικεφάλου τείνουν προς την περίπτωση πώλησης του την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Μένει να φανεί αν θα υπάρξουν προτάσεις που θα ικανοποίησουν οικονομικά τον ΠΑΟΚ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να γίνει αναγκαστικά ανανέωση του παίκτη ώστε να μην χαθεί ως ελεύθερος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια