ΠΑΟΚ Β: Κορμός, αποχωρήσεις και νέα πρόσωπα!

Ο νέος ΠΑΟΚ Β επέστρεψε στο γήπεδο για την προετοιμασία ενόψει της δεύτερης σεζόν στη Super League 2, διατηρώντας έναν κορμό παρά τις αποχωρήσεις, αλλά έχοντας και «φρέσκα» πρόσωπα στη σύνθεση του.

Η σεζόν ξεκίνησε για τον ΠΑΟΚ Β με κάθε επισημότητα, αφού σήμερα πραγματοποιήθηκε η 1η προπόνηση της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου.

Μάλιστα, σε αυτή υπήρχαν και ποδοσφαιριστές που την περσινή σεζόν δεν βρίσκονταν στην οικογένεια των «ασπρόμαυρων».

Πιο συγκεκριμένα, η δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου δοκιμάζει τέσσερις ποδοσφαιριστές χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως θα παραμείνουν κιόλας στο ρόστερ.

Η ενημέρωση του επίσημου Δικεφάλου για την πρώτη προπόνηση αναφέρει:

Έπειτα από μακρά περίοδο απαραίτητης ξεκούρασης, ο ΠΑΟΚ Β πάτησε γήπεδο. Η προετοιμασία της ομάδας άρχισε την Τρίτη 26 Ιουλίου και θα συνεχιστεί στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής μέχρι και τις 10 Αυγούστου, οπότε και θα αναχωρήσει για τον Βώλακα της Δράμας, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 21 Αυγούστου.

Ανασύνταξη, λοιπόν, για την δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου εν αναμονή -όχι μακρά ελπίζουμε αυτή τη σεζόν – της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2, στο οποίο θα συμμετάσχει για δεύτερη χρονιά ο ΠΑΟΚ Β.Το τεχνικό επιτελείο παραμένει αυτούσιο, ενώ το ρόστερ φυσικά αλλάζει και εξελίσσεται με την είσοδο σε αυτό των νεότερων ποδοσφαιριστών του PAOK Academy.

Παραμένει προφανώς ο βασικός κορμός των μεγαλύτερων και έμπειρων παικτών, κάποιοι αποχώρησαν (Μπουργάνης, Καλουτσικίδης, Τάχατος, Γαιτανίδης) άλλοι προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα ή παραχωρήθηκαν ως δανεικοί (Τζίμας), κάποιοι ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους με τον ΠΑΟΚ, ενώ η ομάδα εμπλουτίζεται αυτή τη σεζόν και με τους γεννημένους το 2003 και το 2004 ποδοσφαιριστές που εκπαιδεύονται χρόνια στον ΠΑΟΚ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η συνεχής εκπαίδευση σε υψηλό επίπεδο συνεχίζεται, όπως φυσικά και η διαδικασία «ενηλικίωσης» των παιδιών του PAOK Academy.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια