Λουτσέσκου για Τζίμα και μεταγραφές!


Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Άλκμααρ, μίλησε για τα συμπεράσματα που έβγαλε, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Παναγιώτη Τζίμα και την χρησιμοποίησή του ως δεξί μπακ, ενώ μίλησε και για την μεταγραφική ενίσχυση, τονίζοντας ότι περιμένει τον αντικαταστάτη του Τσόλακ σύντομα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τις σκέψεις τους για την φιλική αναμέτρηση με την Άλκμααρ: «Μου αρέσουν τα παιχνίδια κόντρα σε ολλανδικές ομάδες. Είναι πολύ έντονα, έχουν γρήγορο ρυθμό, μπορούν να μας προετοιμάσουν πολύ καλά, είμαι ευχαριστημένος από το σημερινό παιχνίδι».

Για την μέχρι τώρα προετοιμασία του ΠΑΟΚ: «Στο ποδόσφαιρο τα δεδομένα αλλάζουν ανά πάσα στιγμή. Ποδοσφαιριστές φεύγουν, ποδοσφαιριστές θα έρθουν, οπότε πρέπει να διαμορφώσουμε το τελικό γκρουπ για τα επίσημα παιχνίδια, οι ποδοσφαιριστές που έχουμε εδώ, πιέζουν πάρα πολύ για να είναι έτοιμοι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι.

Ένα από τα θετικά σε αυτό το στάδιο της σεζόν είναι να δούμε ποδοσφαιριστές σε διαφορετικές θέσεις. Θα φέρω το παράδειγμα του Τζίμα που είναι εξτρέμ, αλλά θεωρώ ότι θα έχει ένα ενδιαφέρον μέλλον ως δεξί μπακ. Ένα από τα θετικά πράγματα αυτής της προετοιμασίας είναι ότι μπορούμε να δούμε διαφορετικά πράγματα.

Έχουμε και ποδοσφαιριστές που είναι πιο καταπονημένοι, είδαμε τον Κάργα να παίζει 60 λεπτά γιατί δεν συμμετείχε στο προηγούμενο φιλικό παιχνίδι, διαμορφώνουμε το πρόγραμμα, ανάλογα και με την καταπόνηση των ποδοσφαιριστών».

Για τον Τσόλακ: «Έχω την ενημέρωση ότι θα έχουμε έναν επιθετικό, δεν ξέρω αν θα προλάβει να είναι εδώ, αλλά σίγουρα στις πρώτες ημέρες των προπονήσεων στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε τον επιθετικό μαζί μας, χρειαζόμαστε σίγουρα και έναν ποδοσφαιριστή για τα άκρα, χρειαζόμαστε ακόμη ενίσχυση».

Πηγή: inpaok.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια