Άλοφς: «Ξέρουμε τι θέλουμε για Νάρεϊ, περιμένουμε τον ΠΑΟΚ»

Η άρνηση του Κάλεντ Νάρεϊ να αγωνιστεί στο τελευταίο φιλικό της Φορτούνα Ντίσελντορφ με την Τβέντε, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να πιέσει περισσότερο, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ, έχει φέρει αναστάτωση στο γερμανικό σύλλογο.

Ο αθλητικός διευθυντής, Κλάους Άλοφς, μίλησε για το θέμα, τονίζοντας ξανά, πως ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί τίποτα με τον ΠΑΟΚ. «Πρέπει να δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Έχουμε ξεκάθαρες ιδέες αλλά πολύ πολύ περιορισμένο πεδίο εφαρμογής. Όλα είναι ανοικτά αυτήν τη στιγμή. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν ο ΠΑΟΚ θα συμφωνήσει με τους όρους μας. Εμείς ξέρουμε τι θέλουμε» είπε ο Άλοφς, που αναφέρθηκε και στη στάση του ποδοσφαιριστή.

«Πρέπει να προχωρήσουμε ρεαλιστικά και να δουλέψουμε μαζί, με προσανατολισμό να βρούμε μία λύση. Η κατάσταση είναι αυτή που είναι. Δεν έχουμε να παρατήσουμε κάτι, αλλά πρέπει να δράσουμε με γνώμονα το συμφέρον της ιδιοκτησίας, της διοίκησης και των μελών της Φορτούνα» ήταν τα λόγια του αθλητικού διευθυντή της Φορτούνα.

Πηγη: PAOK24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια