Κινείται για παίκτη έκπληξη στην επίθεση ο Μπότο!

 

Εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες ο Μπότο δουλεύει την περίπτωση του Σοτέλδο, με τον 25χρονο να έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον Πορτογάλο και να περιμένει το πράσινο φως για να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Αυτό που απομένει είναι η οριστική συμφωνία με την μεξικανική ομάδα. Παρότι αρχικά υπήρχε ταύτιση απόψεων με την Τίγκρες, προέκυψαν κάποιες λεπτομέρειες που καθυστέρησαν την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Στην Τούμπα πιστεύουν ότι αυτό θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο ή το αργότερο τις πρώτες μέρες της εβδομάδας και θα πάρει ο Σοτέλδο το αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη.

Εκτός της υπόθεσης του Σοτέλδο, η σημερινή εκδοχή της FORZA αναφέρει πως ο Ζοσέ Μποτό δουλεύει αυτές τις μέρες άλλη μία περίπτωση επιθετικού, που θα αποτελέσει έκπληξη, επιβεβαιώνοντας απολύτως τις πληροφορίες που σας έχουμε μεταφέρει εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές πως ο ΠΑΟΚ είχε ως στόχο να επενδύσει ένα καλό συμβόλαιο στις θέσεις της επίθεσης. Τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του Σοτέλδο, καθώς ο Δικέφαλος θα κληθεί να καλύψει τις απολαβές του που κυμαίνονται στο 1 εκατομμύριο ευρώ, ωστόσο μετά το θέμα που προέκυψε με τον Ολιβέιρα, ο Μπότο δουλεύει στο να φέρει έναν ακόμη επιθετικό, που έχει καλή επαφή με τα δίχτυα.

Ακούγοντας την επιθυμία του Ράζβαν Λουτσέσκου, αλλά και έχοντας το πράσινο φως από τον Ιβάν Σαββίδη ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θα προβεί σε μια έξτρα κίνηση που θα δώσει μεγαλύτερη οντότητα στην επίθεση των Ασπρόμαυρων. 

Με αυτές τις δύο κινήσεις θα προσπαθήσει ο ΠΑΟΚ να κλείσει τις μεταγραφές του για αυτήν την χρονική φάση...

Από εκεί και πέρα, μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου που λήγει η μεταγραφική περίοδος, μπορεί να γίνουν προσθετικές κινήσεις, αν ο προπονητής θεωρήσει πως υπάρχουν κενά μετά τα πρώτα επίσημα παιχνίδια ή αν υπάρξει αποχώρηση κάποιου ποδοσφαιριστή. 

Θυμίζουμε ότι στις εισηγήσεις που έκανε ο Λουτσέσκου με το τέλος της προετοιμασίας στην Ολλανδία, ήταν μια προσθήκη στο κέντρο της άμυνας και μια στη μεσαία γραμμή με χαρακτηριστικά διαφορετικά από τα υπάρχοντα του ρόστερ κι αυτά υπάρχουν στην ατζέντα του Μπότο. 

Όσον αφορά τον στόπερ και την αποχώρηση του Μιχάι, το θέμα θα αναλυθεί σύντομα σε νέο άρθρο. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια