Ο Μιχάι και η ενίσχυση στα στόπερ

Έχουν γίνει πολλές αναφορές, ιδίως στις αρχές του Ιουνίου όσον αφορά την πώληση του Μιχάι για τον οποίο έχει εκφραστεί ενδιαφέρον και έχουν έρθει μαλιστα προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού.

Την απόφαση να αποχωρήσει δεν μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε ειλημμένη, ωστόσο οι δυο πλευρές φαινόταν από την αρχή ότι ήταν ζεστές για "διαζύγιο".

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, ωστόσο, ο Μιχάι καθίσταται απαραίτητος για τα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν και έτσι παρέμεινε στην ομάδα. Η ουσία είναι πως αυτήν την στιγμή ο ΠΑΟΚ δε θα κινηθεί για στόπερ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η εφημερίδα FORZA. 

Με τον Νάσμπεργκ να έρχεται στις 1 Αυγούστου, οι επιλογές του Δικεφάλου για τη συγκεκριμένη θέση θα είναι οι Ίνγκασον, Μιχάι, Κάργας, Νάσμπεργκ, Παναγιώτου και Κουλιεράκης με τους μισούς να είναι κάτω των 24!

Προς τα τέλη του Αυγούστου, αν προκύψει τελικά ικανοποιητική πρόταση για τον Μιχάι, ο Μπότο θα κινηθεί για αντικαταστάτη. Ας ελπίσουμε πως ο διάδοχος θα είναι ένα επίπεδο πάνω από τον Ρέντε, για τον οποίο υπάρχουν δημοσιεύματα επαναπροσέγγισης ωστόσο ο Δικέφαλος λογικά όντως θα κινηθεί για ποιοτικότερο ποδοσφαιριστή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια