Απρόοπτο με Λάμπρου - Σε κανονικούς ρυθμούς ο Ρικάρντο!

Απρόοπτο υπήρξε με τον Λάζαρο Λάμπρου στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής, αφού ο 24χρονος εξτρέμ του ΠΑΟΚ αποχώρησε από το προπονητικό πρόβλημα καθώς αισθάνθηκε σφίξιμο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής γύρισε στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή του ΠΑΟΚ, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί περισσότερο, μετά το σφίξιμο που ένιωσε.

Η κατάσταση του Λάμπρου δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία, αλλά για προληπτικούς λόγους έπρεπε να αποχωρήσει από την προπόνηση, μετά και την συνεννόηση που υπήρξε ανάμεσα σε προπονητικό και ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ.

Από την άλλη πλευρά σε πλήρη ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Αντρέ Ρικάρντο, μετά το ατομικό πρόγραμμα που ακολούθησε την Πέμπτη και το πρωί της Παρασκευής.

Ο νεαρός Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, μαζί με τον Γιάννη Κάργα, για προληπτικούς λόγους, αφού βρίσκεται λίγες ημέρες στην ομάδα και η καταπόνηση τον επηρέασε.

Στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής, ωστόσο ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, συμμετέχοντας και στο οικογενειακό διπλό του ΠΑΟΚ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια