Λουτσέσκου: «Αν ψάχνετε υπεύθυνο, είμαι εγώ»

Στους λόγους που οδήγησαν τον ΠΑΟΚ σε πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό αναφέρθηκε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην πρώτη του τοποθέτηση μετά τον αγώνα ρεβάνς με την Λέφσκι Σόφιας στην Τούμπα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός σημείωσε στην κάμερα της NOVA:

«Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για τα δύο αυτά παιχνίδια. Ήμασταν πολύ μακριά από το να είμαστε έτοιμοι. Δεν είναι ότι κάτι πήγε στραβά την τελευταία εβδομάδα. Κάναμε πολλά λάθη και στα δύο παιχνίδια. Λάθη που μας πλήγωσαν.

Όταν λέω ότι δεν ήμασταν έτοιμοι εννοώ ότι υπήρχαν τραυματισμοί, παίκτες που δεν ήταν σε όλη την προετοιμασία, πολλές αλλαγές, καθυστερήσεις. Όταν κάνεις τόσες αλλαγές μπορεί να παρουσιαστεί μια αποτυχία σαν αυτήν του αποκλεισμού.
Δεν μπορείς να χτίσεις ένα σπίτι σε μια ημέρα. Έχουμε να παλέψουμε με συναισθήματα, αλλά πρέπει να δημιουργήσουμε κάτι άλλο για να φτάσουμε στους άλλους μας στόχους.

Δεν παίρνουμε κανένα μάθημα. Αν ψάχνετε κάποιον υπεύθυνο, είμαι εγώ. Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτά τα δύο παιχνίδια. Όταν παίρνουμε τέτοιες αποφάσεις, τέτοια ρίσκα για να αλλάξεις την ομάδα, να χρησιμοποιήσεις διαφορετικές ηλικίες, πρέπει να πάρουμε και την ευθύνη.

Δεν αλλάζει τίποτα για τη συνέχεια. Περιμένουμε τους ποδοσφαιριστές που είναι εκτός να επιστρέψουν να μας δώσουν μια διαφορετική λογική. Όταν είσαι στη διαδικασία να κάνεις κάτι καινούργιο υπάρχει και αυτός ο κίνδυνος.

Σε στιγμές με πίεση μπορεί να συμβούν και τέτοιες καταστάσεις (όσον αφορά τις αποβολές). Κάναμε πολλά λάθη και στα δύο παιχνίδια. Αυτά μας κόστισαν, όχι οι αποβολές.

Ξέρετε πόσο μεγάλη είναι η πίεση στην ομάδα, υπήρχαν και νεύρα στην προσπάθεια για να ανατρέψει η ομάδα το εις βάρος της αποτέλεσμα από το πρώτο ματς».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια