Και τώρα ελάτε Τούμπα... Όλοι!


"Και τώρα ελάτε Τούμπα." 

Ίσως η πιο κλασική έκφραση του μέσου ΠΑΟΚτση μετά από γκέλα σε εκτός έδρας νοκ-άουτ παιχνίδι. Σε μια προσπάθεια να ανεβάσει την ίδια του την ψυχολογία, στην ανάγκη να βρει την αισιοδοξία προκειμένου να μην παραμείνει "ράκος" για μια ολόκληρη εβδομάδα - πόσο μάλλον μια ολόκληρη καλοκαιρινή εβδομάδα - αυτή είναι η πιο διαδεδομένη φράση που μπορεί να γράψει κάποιος. 

Και κάτι τέτοιο φυσικά ισχύει και για τον επαναληπτικό της Πέμπτης. "Και τώρα ελάτε Τούμπα!". Όχι η Λέφσκι, ή μάλλον, ΚΑΙ η Λέφσκι. Όμως άλλος είναι αυτός που επιβάλεται να "έρθει Τούμπα". ΕΓΩ, ΕΣΥ, ΕΜΕΙΣ. Εμείς πρέπει να πάμε Τούμπα. Ο κάθε οπαδός πρέπει να είναι την Πέμπτη 27/7 στο γήπεδο. Να στηρίξει την ομάδα τώρα που το έχει ανάγκη. Να δείξει πως θα "έρθει Τούμπα" και στις δυσκολίες. Όχι μόνο στις χαρές (πρόσφατο παιχνίδι με Μαρσέιγ). Το Sold Out στις περισσότερες θύρες του γηπέδου (θυμίζουμε πως η 4 θα παραμείνει κλειστή) πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Πρέπει όλοι μας να είμαστε εκεί, να στηρίξουμε την ομάδα, να είμαστε εμείς οι μπροστάριδες της ανατροπής που θα ψάξουν οι παίκτες. 

Δεν θα είναι εύκολο. Καθόλου. Όμως ο ΠΑΟΚ με τον κόσμο στο πλευρό του μπορεί να νικήσει τους πάντες - και τα πάντα -. Πόσο μάλλον μια ομάδα σαν την Λέφσκι, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον σύλλογο από την Σόφια. Ωστόσο ο κόσμος οφείλει να δείξει - (και) φέτος από την αρχή της χρονιάς - πως θα στηρίξει την ομάδα και στα δύσκολα. Και τα δύσκολα τώρα αρχίζουν.

Και τώρα ελάτε Τούμπα! ΟΛΟΙ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια