«Ο Σοτέλδο έχει πει το ναι»! – Τι χωρίζει ΠΑΟΚ και Τίγκρες


Θέμα στο Μεξικό η μεταγραφή του 25χρονου

Στο επίκεντρο των μεξικανικών μέσων βρίσκεται η μεταγραφή του Γέφερσον Σοτέλντο, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ζοσέ Μπότο.


Ο 25χρονος θέλει να κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα του και γι’ αυτό είναι θετικός να μετακινηθεί στην άλλη μεριά του Ατλαντικού και να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του, η Τίγκρες, θα ήθελε να τον πουλήσει άμεσα με ένα ποσό γύρω στα τρία με τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο η πλευρά του Δικεφάλου έχει αντίθετη άποψη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ιστοσελίδα από το Μεξικό, οι «ασπρόμαυροι» προτιμούν δανεισμό με οψιόν αγοράς, κάτι που βρίσκει σύμφωνα την πλευρά της Τίγκρες.

Παράλληλα, ο μεξικανικός σύλλογος θα ήθελε να υπάρξει μονοετές δανεισμός του ποδοσφαιριστή, με υποχρεωτική οψιόν αγοράς μετά τους πρώτους έξι μήνες.

«Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Σοτέλντο σχετικά με ζητήματα μισθών, όρους διάρκειας συμβολαίου, τώρα οι σύλλογοι πρέπει να συμφωνήσουν μεταξύ τους για τους όρους μεταγραφής. Αρχικά, η Τίγκρες θέλει να τον πουλήσει τώρα, μεταξύ 3 και 4 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά δεν είναι αρνητικοί σε έναν δανεισμό με ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς στο τέλος του, που σκοπεύουν να είναι για ένα χρόνο, αλλά με τον όρο της αγοράς σε έξι μήνες», αναφέρει ιστοσελίδα του εξωτερικού, αναφορικά με την μεταγραφή του Βενεζουελανό στον Δικέφαλο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια