Σάστρε: «Χαρούμενος που ανήκω στον ΠΑΟΚ»

 

Στη κάμερα του PAOK TV μίλησε ο Ζόαν Σάστρε κάνοντας αναφορά στην νέα ομάδα του Δικεφάλου, για το πως νιώθει που θα μείνει στον σύλλογο αλλά και για το χθεσινό (2/7) φιλικό απέναντι στην Χρόνινχεν.

Για την νέα ομάδα του ΠΑΟΚ: «Ναι έχουμε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές, αυτό δεν σημαίνει κάτι για εμάς. Ο προπονητής δουλεύει με τον ίδιο τρόπο όλο αυτό το διάστημα, θέλουμε να πηγαίνουμε βήμα βήμα, για να φτάσουμε στο σημείο να είμαστε έτοιμοι. Αυτή είναι μια διαδικασία, από την οποία θα βγούμε και θα έρθουν τα αποτελέσματα την ώρα που πρέπει να έρθουν».

Για την παραμονή του στον σύλλογο: «‘Εχω πει απο την πρώτη στιγμή, πως είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα, ακόμα και αν ήμουν δανεικός. Τώρα είμαι ακόμη πιο χαρούμενος, διότι θα ανήκω στον ΠΑΟΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, σε μία ωραία πόλη και ομάδα».

Για το φιλικό με την Χρόνινχεν: «Πάντα σε αυτά τα φιλικά παιχνίδια συμβαίνουν αυτά όταν έχεις αρκετούς καινούργιους ποδοσφαιριστές, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Συμβαίνουν αυτά, είναι πράγματα που πρέπει να δούμε, όπως είπα και πριν βήμα βήμα να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε και να μην έχουμε αυτές τις διαφορές στην απόδοση και να παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Πηγή: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια